Áronbaba 2008.09.15. 14:28

Carlos

Carlos egy rendkívül jóképű, okos, sármos fiatalember. Nagy népszerűségnek örvend ismeretségi körében, mert kiváló humorérzékkel van megáldva. Általában jókedélyű és az az általános tapasztalat, hogy a mosolya ragadós. Persze, Carlos nem volt mindig ilyen. Régebben, amikor nem csak a talpa, hanem az esze is sokkal rövidebb volt, sokat űvöltözött. Sírt, kiabált és akkoriban a rosszkedve volt ragadós. Szülei egy adott pillanatban már úgy érezték, hogy terrorcselekmény áldozatai, ezért nevezték el egy rossz momentumban -viccből- idegesítő porontyukat Carlosnak. Természetesen, ahogy múlt az idő, és Carlos apró rákvörös, ordítozó terroristából kicsit nagyobb, olyan rózsaszínes, mosolygó gézengúzzá szelídült, a Carlos-szülők emlékezetében megkopott a (nemisolyan) régesrégi terrorista név, amivel gyermeküket illették humor gyanánt. De valaki mégsem felejt. Lenuca néni. Ő a mai napig Carlosnak szólít. Merthogy ez a történet rólam szól, kedves barátaim, ahogy azt már biztosan ki is találtátok éles eszetekkel. Én vagyok az ex-Carlos. És Lenuca nénit, tűzrőlpatant kedves hölgyismerősömet senki fia meg nem győzi, hogy engem nem így hívnak. Nem győz áradozni, hogy: Carlos így és Carlos úgy, mire kijavítják, hogy: Pardon, Áron, mire ő, hogy: Igen, igen, Carlos, hát én is róla beszélek! Pedig nincs semmi baj a hallásával, leteszteltük. És Anya le is írta neki a nevemet. És úgy olvasta ki, hogy: C-A-R-L-O-S.

Ilyenkor úgy örülök, hogy nem Osszámával lövögettek a szüleim...

Na, nem gond, a kedves néni szólítson csak úgy, ha már ennyire ragaszkodik hozzá.

Ti pedig úgy, hogy:

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr28664480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csengebaba · http://csengebabaelete.blogspot.com 2008.09.15. 15:23:21

Akkor érted a felháborodásomat, amikor kicsinyke koromban Sárikának szólított apa, mondván, hogy Sárika egy kicsikét butácska.....
Ami Lenuca nénit illeti... az én Florica nevű ismerősnénim sem igazán boldogul a Csengével.... tuti nem jártak logopédushoz gyerekkorukban!

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.09.15. 16:54:59

Áron drága nem a név teszi az embert (bár az Oszama kicsit durva lett volna).
Nekem annyi nevem van, hogy lassan Anya egy utónév könyvet is kiadhatna belőle, de Én mégis csak a Lilire hallgatok. Tegyél Te is így és meglátjuk mit fog szólni hozzá Lenuca néni!

Panka 2008.09.15. 19:42:05

Tartsd meg művésznévnek felnőttkorodra. ;-) Carlos néven lehetnél például befutott bűvész, esetleg énekes. Hm? ;-)))
Borika(akinek szintén számtalan beceneve van. Még Bobi is, pedig az fiúnév! :-O)

Boti · http://horvathbotond.blogspot.com 2008.09.15. 20:12:40

Csatlakozom Lili véleményéhez. De a Carlos olyan nagystílű név, tartsd meg a későbbiekre :)
Boti, akinek szintén sok beceneve volt, van...

Eszter · http://renatababa.blogspot.com 2008.09.16. 12:00:52

Jobb oldalt van egy olyan,hogy Friss topikok,az megmutatja,hogy ki kommentelt utoljára.Az nem hiszem,hogy magától került oda,hanem te kellett valami kódot tegyél be,hogy az mindig frissüljön,nem igy van??

Gellért 2008.09.16. 12:38:48

Puszilunk kedves ÁRON!;)

Bea · http://www.aron.blog.hu 2008.09.16. 12:43:39

Eszterem, a blog.hu oldalszerkesztőjében van ilyen opció, én csak aktiváltam... A blogspothoz sajna nem értek.

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.09.16. 16:07:44

Hát én ezen nagyon jót szórakoztam (mint mindig, ha benézek Hozzád), bár kissé felháborítónak tartom Lenuca néni értetlenkedését, azonban az is igaz, hogy nem ismerem a Hölgyet s nem tudom milyen szándék vezérli az értetlenkedésben...
Minden esetre a Carlos sem csúnya név, úgy látom divat a spanyol kultúrából meríteni mostanság, csak a menyasszonyod a későbbiekben nehogy leEszmeraldázza a sok teleregény káros mellékhatásaként :)))))...

Puszillak sokszor!

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.09.16. 16:09:15

Ja, és még valami: rendeltünk nemrégiben egy ülőgarnitúrát, éppen most intézem a szállíttatását. Nem azért írom le, hogy dicsekedjek, hanem azért, mert a neve:
DON CARLOS (megjegyzem: nagyon vagány darab ;) )

Eszter · http://renatababa.blogspot.com 2008.09.16. 22:59:51

Azt hittem ez külső oldalról felvett html-kód.Bocsánat,tévedtem...
A blogspotnak nincs sajátja.
süti beállítások módosítása