Áronbaba 2007.10.28. 22:04

Dolgoztam

És megtörtént! Megkaparintottam! Kerek fél percig csak az enyém volt!
Anya épp a ruhákat szedte le a szárítóról és egyszer csak gyanús csendre lett figyelmes. Irányomból semmi hang, egy nyikkanás sem érkezett hozzá, ez pedig fölöttébb gyanús lehet mindenkinek, aki velem valaha is eltöltött pár percet zárt térben. Nem mintha különösebben hangoskodó volnék. De szeretem a hangszálaimat kondiban tartani, ki tudja mikor vehetem majd hasznát nekik.
Szóval, itt hibáztam, belátom, folytatnom kellett volna a gőgicsélést, de a lepcsónak nevezett valami teljesen elbűvölt. Már olyan rég ácsingózom rá!
És Anya... teljesen meglepett. Nem ugrott oda, hogy legurítson a billentyűkről, hanem szaladt a fényképező gépért. Úgyhogy kaptam még egy kis bónusz időt a kóstolgatásra, püfölgetésre.
Csak Apa meg ne tudja!

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr84208302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tata és Mama 2007.10.29. 16:53:59

Igazad van Áronbaba . A tehnikát idöben el kell sajátitani. Most kell kezdeni és nem 60 éves korodba mint ahogy nagytatád tette.
Milió puszi
Mama és Tata

Ingrid 2007.10.30. 15:01:29

MIlyen jól áll neked :)

Balázska 2007.11.02. 15:07:06

Hajrá. Ügyi vagy. Nekünk egy az érdeklődési körünk, minden ami ketyere, elektrónika. Ilyenek a mai gyerekek.
süti beállítások módosítása