Áronbaba 2008.11.11. 20:13

Aki keres, talál

Megnéztem, hogy milyen keresőszavakkal találtak ránk az utóbbi napokban. Eredetibbnél eredetibbeket olvashattam. Most pontosan azoknak szeretnék örömet szerezni, akik valami teljesen mást keresve tévedtek erre az oldalra és csalódottan konstatálták, hogy itt olyan nincs.

Tehát:

  • aki arra volt kíváncsi, hogy "a hiszti melyik gén felelős érte", sajnos a választ nem tudom, de egy domináns gén, ez kétségtelen. Hisztikezelés esetén nálunk nem a génterápia szokott bejönni (igaz még nem is próbáltuk), hanem például a figyelemelterelés. Bár ha jobban belegondolok, mégiscsak génterápia, mert a gyerek kíváncsiság-génjét stimmuláljuk ilyenkor egy új, érdekes ingerrel.
  • akinek az a bánata, hogy "3 éves nemakarja megfogni a kanalat", annak javasolni tudom a zenélő, villogó, csillogó kanalakat, az a tapasztalatom, hogy az ilyet meg szokták fogni. Bár evés ebből sem lesz.
  • aki egy "boldog szülinapot versiké"-re vágyott, annak itt van egy: Szülinapodra Néked, kívánok sok szépet, boldog s vidám legyen számodra az Élet!
  • aki "piros pöttyös"-t keresett, annak itt van egy:

 

 

ÁronAnyu

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr44763010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RenátaAnya(Eszter) · http://renatababa.blogspot.com/ 2008.11.11. 21:14:16

Látom Áronka te minden kedves olvasódnak illedelmesen megfelelsz!Vagy ezt a kedves titkárnőd írta titokban? :)

Csengebaba · http://csengebabaelete.blogspot.com 2008.11.12. 08:21:50

Khm... bocsánat, de izé... azt a pirospöttyöst nem tudtam levekarni onnan a képernyőről! Ez volt a kósza éhező megtévesztése?

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.11.12. 15:29:44

Nekünk a piros pöttyösre lenne szükségünk :)

masika 2008.11.13. 10:43:13

Piros pöttyös, asszem tudom mit veszek ma a közértbe:-)
süti beállítások módosítása