Áronbaba 2007.10.17. 20:13

Haj-baj

Balázs pajtás épp tegnap bíztatott egyik kommentjében, hogy ne engedjem, hogy a hajamhoz nyúljanak. Pajtikám, ha hamarabb szólsz, talán kitartottam volna! De hát ők ketten voltak, én meg csak egymagam... Különben is hozzájuk képest én csak egy negyednek számítok.
De, hadd meséljem el miről is van szó. Tegnap este Anya és Apa különösen mézes-mázasak voltak velem, hasra csaptak és hagyták, hogy pelenka nélkül tegyek vegyek, mert tudják, hogy azt nagyon imádom. És, miközben nekem minden figyelmemet lekötötte egy kerek szivacslabda, ami sehogy sem akart a számba beférni, szóval ezalatt valamelyikük (nem tudom pontosan melyik szülőm lehetett) orvul a hátam mögé settenkedett és a következő pillamatban brrrrrrrrrrr, már berregett is a hajnyíró!  Az elején nagyon megdöbbentem: ugyan mitől vibrál így a fejem? És akkor megláttam hulló tincseimet... Az egész akció rövid ideig tartott és én meg sem mukkantam, csak a végén néztem nagy szemrehányóan az áruló borbélycsapatra. A kádban Anya tartott még egy kis fazonigazitást ollóval, hogy legyek még csinosabb, mondta ő.
Mondhat bármit, nem enyhülök meg egyelőre.
Oda a szexepilem. Egyelőre.

ÁRON

6 komment

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr3199541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mama és Tata 2007.10.18. 07:28:05

Drága kis Unokánk !
Most már igazi , kis férfi vagy .
Igaz neked minden hajviselet nagyon jól áll .
Milió puszi
Mama és Tata

TomiBeni · http://sutifalo.freeblog.hu 2007.10.18. 10:29:01

Látom,csatlakoztál hozzánk...Anya szerint így is csábító vagy ám!!!

Ingrid 2007.10.18. 15:10:57

Nekünk így is tetszel :) Sőt! Ahogy Mamádék mondják, így igazi kis férfi lettél.
Puszilunk:
Ingrid és Heléna

Grétike · http://www.pajangreta.blogspot.com 2007.10.18. 21:54:57

Uggggyanmár Áron! Egy kis hajnyírás sose árt egy "férfiembernek"! Nagyon csini lettél így is:)
Puszik..........

Jarai Jolanka 2007.10.23. 10:48:40

Sej-haj, nem baj,igy sokkal komolyabb fickónak nézel ki es jobban be tudod csapni a néniket akik ezt hajlamosak bevenni. És meg van egy jo hirem, képzeld el hogy a haj olyan fura dolog hogy eleg hamar nő. Mire megszoknád az új frizurád már olyan is lesz mint azelött.

Balázska 2007.10.24. 21:12:38

Édi kis Áronka.
Te minden frizurával édike vagy. Hajason baba vagy, igy meg fiucska. Mindenképpen tetszel nekünk, apának és anyának is. Neked a frizurád a szexepiled. Olyan ritka dús, tudod, az enyém ritka, a tied dús. Hi hi...
süti beállítások módosítása