Erre a kérdésre a választ nagyon szeretné tudni Anya. Ugyanis mostanában nehézségeink támadtak ezen a téren. Eddig a hátamon aludtam, de időnként kapálózom a kezeimmel és ez általában azzal végződik, hogy behúzok egyet magamnak és a felháborodástól rögtön felébredek. Vagy beakad a mutatóujjam az orrlyukamba, amit aztán Anyának kell kihúznia. Vagy megkapaszkodom a hajamba/ fülembe, ez szintén fájdalmas mutatvány, ami után hosszas méltatlankodás következik.
Szatmáron Anyával együtt aludtunk a nagyágyon, ott fedeztük fel, hogy nagyokat tudok aludni hason. De hát ott a bölcsőhalál, amitől féltenek. Meg hát hason fekve remekül tudok csúszni, kúszni. Ami ugye nem veszélytelen tekintve, hogy repülni meg nem tudok és a nagyágynak széle is van. Ugyanez a gond a kisággyal is. Mármint, hogy véget ér. És nagyon idegesítő beleakadni az oldalába, mert úgy nem halad az ember, amikor pedig sürgős mennivalója volna.
Marad még a padló a szőnyeggel. Nagy előnye, hogy onnan bűvészmutatvány lenne leesni. De sok hátránya is van, ezért nem jön számításba.

Ha valakinek van egy jól bevált tippje, ossza meg velem. Javaslatokat a postacímemre várok. A borítékra írjátok rá: Hatékony alvási pozíciók Áronnak. Köszönöm.

ÁRON

3 komment

Címkék: alvás

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr38132900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.08.16. 09:27:20

Nekem a védőnő (akivel az idők folyamán megbarátkoztunk) kimondottan a hason alvást javasolta és nem ért egyet azzal az összefüggéssel, hogy ez okozza a bölcsőhalált, és erről cikkem is van, tanulmányozzátok át: www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=26842
Anya túl aggódós, de minden anyuka ilyen :) Sajnos pozíciókat nem tudok felsorolni, Heléna sokat forgolódik :)
Tapasztalatokkal pár hónap múlva tudunk szolgálni. (Elnézést, ez is hosszúra nyúlt)

Dominó · http://dilidomino.freeblog.hu 2007.08.19. 05:48:32

Szia Áron!

Én is a kezdetektől hason aludtam, ennél jobb pozíciót el sem tudtam volna képzelni. :) A bölcsőhalál pedig sok tényezőtől függ, a hasonalvás önmagában még nem váltja ki. Úgyhogy ha így esik jól, harcold ki hogy így alhass!

Ui: anyukám üzeni, hogy csodálatosan helyes kispasi vagy! :)

Üdv, Dominó

Áronbaba 2007.08.19. 08:24:55

Szia Dominó,
hát akkor kollégák vagyunk, már ami a hasonalvást illeti :)
A többi tényezőre meg úgyis vigyázunk.

Ui. Az én anyukám is megpillantott téged a blogodon és képzeld, pont ugyanezt mondta rólad!

Pacsi, Áron
süti beállítások módosítása