Így néz focit két férfiember. Apa nagyon boldog volt az este, mert végre talált drukkertársat személyemben. Anya nem nagyon hajlik a focinézésre, úgyhogy én feláldoztam magam és betársultam Apa mellé. A családi tradíciót tiszteletben tartva a kezdés után 3 perccel már mélyen aludtam. Ezt a hagyományt egyik nagytatám indította (kíváncsi vagyok, hogy magára ismer-e) és én követem.






Tehát, 3 perc múlva így nézett ki a helyzet: 
Néha egy-egy góóóóóóóóóól kiabálásnál felriadtam (nem Apa kiabált, hanem a szomszéd a felettünk levő lakásból, de tisztára úgy tűnt, mintha ugyanabban a szobában lett volna), de más érdekes esemény nem történt. Ja, csak annyi, hogy a románok megverték a szlovénokat 2-0-ra. Nem tudom, hogy Apa kinek drukkolt. Én, a vacsorának.








Mindenkinek nyugodalmas pihenést kívánok meccsel vagy anélkül.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr294502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázska 2007.06.08. 17:09:06

Te édi sorstársam. Elég furán egyformák ezek a felnöttek. Amig anya pocijában voltam a korcsolya VB-t néztem, most apával Forma 1-et nézünk. Ha el nem aludnánk mindketten a meneteket. Minél jobban zümmögnek azok az autók,apával annál jobban szunditunk. Velem apa nem nézet focit, nem rajong érte, anya nagy örömére.
Te már aerobic-ozol, kezed, lábad tornáztatják? Engem edzettek annak idején, én hálából most átvettem az edzö szerepét, mindenhova szaladgálok,anya meg irány utánam. Még irj,naponta többször is.
süti beállítások módosítása