Eseménydús volt a mai nap is. Újra költöztünk. Eddigi életem 6 napja alatt immár ez a harmadik költözésem. Az új helyet otthonnak hívják. Kevésbé zajos, mint az eddigi helyek és újabb néni ismerősre tettem szert ott(hon), akit Nagyinak illik szólítani. Elégedett vagyok vele, mert mindig körülöttem ugrál.
Az esti fürdés is más volt, mint az eddigiek, illatos volt és finom masszázs követte, ami úgy elbágyasztott, hogy nem volt erőm máshoz utána, csak egy alapos szundihoz.

Apa megmutatta, hogy milyen sokan nézegetitek a blogomat, köszönöm mindenkinek, akit érdekelnek kis életem eseményei. Nagyon tetszenek a hozzászólásaitok, mert hát ki nem örül neki, ha mindenki csak dícséri?
Ezzel a jó érzéssel búcsúzom ma.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr5090482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzska 2007.06.01. 12:44:24

Szia te kis Gyönyörűség! Irigylésreméltó dolgod van otthon , látszik mennyire jól érzed magad ebben a nagy kényeztetésben, olyan kis boldog , elégedett baba vagy ;) !Nagy puszi az orrocskádra!

Ingrid 2007.06.01. 14:25:35

Óh, te drága kis lélek! Hát persze hogy nézünk, nap mint nap várjuk az újabb eseményeket!
Szép vagy, frappánsan fogalmazol és van humorérzéked is. Ennél több nekünk nem kell :)

Úgy látszik a kényeztető masszázs és a sok-sok szeretet van ilyen jó hatással rád!
Puszilom Anyát, nagyon hiányzik, hogy láthassam. És téged is úgy megnéznélek....
süti beállítások módosítása