Zsibrák 2012.03.08. 21:48

Még szerencse...

Lelkendezve mutatja, hogy megmosta a szemfestékeket, púdereket, pirosítót és egyéb szépítő-maszkosító-ködösítő szereimet magában rejtő szalmadobozt. A tisztítás ideje alatt fent nevezett vonzósító termékek természetesen a kosárban tartózkodtak. Mi több, maguk a kenceficék is megtapasztlhatták a meleg víz és a szappan jótékony, baktériumölő hatását, melynek következtében olyan kémiai vátozásokon mentek keresztül, hogy ezentúl csak akkor kenném magamra, ha egy horror film szereplőválogatásán kívánnék megjelenni.

Látja rajtam, hogy ez most nem lett olyan jó meglepetés, mint amilyennek szánta. Próbálja menekülőre fogni a dolgot: "Akkoj én most bemegyek a szobámba és ott fogok játszani jó sokáig..." mondja. "Jó." válaszolom összetörve.

Kis idő múltán mellém somfordál. "Jettentően hajagszol?" kérdi. "Nem haragszom rettentően. Tudom, hogy jót akartál." felelem. Megkönnyebbülten felsóhajt és átölel: "Szejencsém, hogy öjeganyámnak szólítottalak...".

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr904298669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismaruszja 2012.03.08. 22:17:19

Kár értük, volt egy piros rúzs, amit egy képen láttam rajtad és szenzációs volt :)
De nagyfiad igazi gentleman, tudja, mikor kell elvonulni :)

cucka 2012.03.10. 10:57:07

Zsibi, egy hős vagy! én ezért már rég sikoltófrászt kaptam volna. :(((

és továbbra is zseniális észjárású kisfiatok van, imádom! :)

Zsibrák 2012.03.10. 18:12:44

@Kismaruszja: Köszi, Marcsika! Az alapdolgokat apránként beszerzem majd, köztük egy piros rúzst is! Mert minden nőnek kell legyen egy piros rúzsa :)

Zsibrák 2012.03.10. 18:16:37

@cucka: Cuckám, nálatok ingergazdagabb a környezet, ami alapból emeltebb hangerőt igényelhet sok esetben. Egyébként kondicionált reflexként kifejlesztettem magamban egy reakciót ilyen esetekre: megpillantom a galibát - érzem, hogy felkúszik a vérnyomásom és vörös lesz a fejem - veszek egy nagy levegőt és lassan elszámolok ötig - lassan kiengedem a levegőt ... és jöhet a többi...

Zsibrák 2012.03.18. 19:57:56

Kedves Owen_Ethley, megtekintettem naponta frissülő blogját és szeretném tudomására hozni, hogy a kisgyerekes blogok nem épp az ön piacát táplálják. Azért a lehetőséget köszönjük. :)
süti beállítások módosítása