Áronbaba 2008.07.13. 08:28

Áronságok

Az, hogy milyen ügyes vagyok, remélem mindenki számára egyértelmű, aki beszámolóimat olvasgatja. Újabb okosodásaim kis csokrát ajánlom figyelmetekbe szeretettel:

  • kedvenc állatom a ló. Tökéletesen utánozom apró nyelvemmel a lópatkó dobogását. És felismerem bármilyen képen, még ha idétlen is a rajz.
  •  
  • szorgalmam határtalan. A parkban összeszedem a cigarettacsikkeket és viszem a kukába eldobni. Önszorgalomból. Anya fontolgatja, hogy fizetést igényel eme mindennapi tevékenységemért, hiszen sokkal hatékonyabbnak látszik, mint a hivatásos park-takarítók munkája.
  • világgá megyek. Tegnapelőtt kisétáltam a parkból és épp felszállni készültem a főtérre induló buszra, amikoris rémült Anyám fülöncsípett. Tegnap pedig a mallban limonádéztunk, én meg egy másodperc alatt megnyomtam a lift hívógombját és bepattantam a kitáruló ajtók mögé. Apa rém büszke mindezekért, de Anya kicsit szorongva várja, hogy pl 3 éves koromban mit fogok művelni. Ehh, mit izgul ez az Anya, akkor már dada fog rám vigyázni, izguljon ő!
  • Nagyjából minden testrészemet megmutatom rendelésre, tudom, hogy ki Áron, Anya, Apa, Nagyi, Papó. Minden játékot odahozok, ha kérik, és a konyhai eszközök nagy részét is. Ami mozdítható. A hűtőt például nem.
  • Ha megkérdezik, hogy "Ki a leghuncutabb a világon?", akkor lelkesen cicin döföm magam, jelezve, hogy természetesen én vagyok az. Erről video is lesz ma vagy holnap.
  • Egyre érthetőbb a mondanivalóm. De ez külön bejegyzést érdemel, ami szintén a hét folyamán jön.

Amint látjátok ügyességem a megszokott, a szerénység jellemnevelő hatásáról pedig még olvasnunk kell.

ÁRON

  •  

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr89561654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boti · http://horvathbotond.blogspot.com 2008.07.13. 21:55:36

Egyáltalán nem lep meg ügyességed, okosságod! Ezt már megszoktuk tőled :) Az ellenkezőjén azonban igencsak meglepődnénk :) További anyariogató csintalanságokat!!!
Gyógyulgatsz már?
üdv: Boti

Csengebaba · http://csengebabaelete.blogspot.com 2008.07.14. 07:13:13

No még szép! Ez az én Áron komám! Kalapomat megemelem!
Csínre fel, pajtik
Csenge

Panka 2008.07.14. 09:46:43

Borikával cseppet sem vagyunk meglepve mindezen tudományaidtól, tőled ez a természetes! Várjuk azt a videót, Borkának biztosan nagyon fog tetszeni.
Reméljük jobban vagy már, gyógypuszikat küldünk:
Borka és Anyukája

Renátababa · http://renatababa.blogspot.com 2008.07.14. 12:35:33

Nem csalódtam eddig sem benned,Áronkám,most is rengeteg dologgal nőtt a tudástárad(vagy a Tudásfád? :) )
Remélem jobban vagy már,ugye nem himlőd volt?

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.07.14. 16:05:41

Valahogy mi sem húztuk fel meglepődve a szemöldökünk, amikor soraid olvastuk :)
Inkább mosolyogtunk és büszkék voltunk Rád, hiszen hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy egy ilyen tüneményt ismerhetünk.
Puszikák!

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.07.14. 21:48:45

Hát Áron nem is Te lennél, ha nem csinálnál ilyeneket:-)

Puszi:
Lili

klari 2008.07.14. 22:03:44

Aranyos vagy Áron baba és örülök, hogy összebarátkozhattunk :) blog.360.yahoo.com/blog-NgANkhMwfKf01IsgVV5y_Q--?cq=1 Ez az én blogom, majd meghivot is kuldok, csak emailcimre van szuksegem.

Zsuzska 2008.07.14. 22:30:17

Áron, nagyon örülünk, hogy újra a régi vagy és reméljük minden MériGyuszitól megszabadultál végleg.
Büszkék vagyunk, hogy ilyen csodálatraméltó keresztfiunk van!
Puszilunk.
süti beállítások módosítása