Áronbaba 2008.07.10. 07:38

Helyzet van...

....mégpedig az, hogy fájok. Ott...

Az úgy volt, hogy Anya meginvitálta a doktornénit egy extra kukivizitre. Persze én nagy barátságosan szétterültem a szép doktornéni első kérésére, de pár másodperc múlva már keservesen bántam, hogy olyan odaadó voltam. Azt a fájdalmat nem tudom elmondani, csak elordítani. Vér is folyt. Azóta is fáj, mindig amikor pipilek. Azért mondom Pajtikáim, hogy féltve őrzött testrészeteket ne bocsássátok idegen nénik rendelkezésére, bármilyen jószagú, fehérmosolyú, bársonyoshangú, satöbbi is az illető. A meleg víz és a szappan, bár nem olyan kedves mint a dokinéni, de lényegesen kevésbé fáj.

És még egy jótanács. Ne próbáljatok meg elbújni, például kartondobozba. Megtalálnak. És oda az ember maradék büszkesége is.

ÁRON

11 komment

Címkék: bababaj

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr67561614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csengebaba · http://csengebabaelete.blogspot.com 2008.07.10. 08:14:38

Szegénykém! Büszkeség és férfiasság fájdalmas sérelmet szenvedett! Node mire majd valamelyikünket feleségül kéred, elmúlik! Gyógyító buksisimi neked!
Csenge

Zsuzska 2008.07.10. 12:09:31

Ó, de felháborító. És pont ott...Na majd kíváncsi vagyok a részletekre is, de azt majd a titkárnénidtől:).
Nagy puszi Neked: Zsuzsa keresztmami

TobieAnyu 2008.07.10. 15:12:13

Kedves Áronka baba kolléga ,
én mint férfiù igencsak áterézem a problémád és azért is írok pár bátorító szót. Elvégre mi fiùk, tarsunk össze, akár fütyi-ügyben is...sõt!!!
Pacsi Neked és gyógyulj meg.
Tobias pajti

Renátababa · http://renatababa.blogspot.com 2008.07.10. 20:27:48

Nagyon sajnálom,hogy igy megkinzott a doktornéni,hát igen,tanulságos hogy ne higgyünk a mosolygó,kedves néniknek.Gyógyulást és várjuk a jó hireket is e téren.

Panka 2008.07.10. 20:40:21

Ó szegény kicsi Áron! :-( Reméljük hamar elfeljted ezt a rossz élményt. Hiába, a férfiélet már csak ilyen kemény...

Szilda és ZuZu-Manó · http://www.rosseloliver.blogspot.com 2008.07.10. 21:55:07

miféle geliba volt, mert anyumnak ez az egyetlen aggodalmas pontja, mert fél hogy ennek a dolognak a karbantartásában nincs elég gyakorlata..Olivér

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.07.10. 21:59:47

Kicsiszív! Együttérzünk!
Gyógyulj meg mihamarabb!

Lillus · http://www.kicsililla.freeblog.hu 2008.07.11. 06:34:18

Még olvasni is rossz volt! :(( Azért jó, hogy nincs fütyim! :) De ahogy anya mondaná, mire katona leszel, meggyógyul! :)) Vigyázz a legnemesebb testrészedre nagyon! Pussz!

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.07.11. 14:51:11

Áron Drága, mit látok! Pont ott!!!!??? A bársonyhangú, jószagú doktornéni remélem kigyógyít a bajból, van már diagnózis?
Gyógyulj meg gyorsan!
Puszi:
Lili

Áronbaba 2008.07.12. 18:07:16

Kedves Barátnőim és Pajtikáim, köszönöm a sok gyógykívánságot, hatottak.
Olivér barátom, anyukád kívánságának eleget téve: megoszlanak a vélemények, hogy a kukit kell-e tisztítani, úgy, hogy hátrahúzzuk rajta a bőrt. Van aki szerint igen, de mások szerint, pl dr. Spock szerint fölösleges, ugyanis öntisztító és nem kell megpiszkálni. Eme utóbbi infó nyugodt tudatában szüleim időnként tisztítási hadműveletnek vetették alá, de nem napi rendszerességgel. És ez volt a baj, mert a piszok felgyűlt. Még jó, hogy időben észrevették, mert különben nagyobb lett volna a baj.
Remélem sikerült megvilágítani a problémát.
Kacsócupp és pacsi,
Áron

Boti · http://horvathbotond.blogspot.com 2008.07.13. 13:29:39

Íme az én kuki-tapasztalatom:
Az 1 éves státuszon voltunk a doktornéninél, mikor Apának eszébe jutott, hogy rá kellene kérdezni a kuki dologra, mert korábban már szó volt róla, hogy esedékes lesz.
Doktornéni azt mondta, hogy fél évvel ezelőtt tényleg úgy volt, hogy 1 éves kortól, de aztán megváltoztaták, és az új szabály, hogy 2 éves kortól nyúlunk csak hozzá. Megkérdeztük, hogy miért? A doktornő viccesre véve a "figurát" azt mondta: "hogy a sebésznek is legyen mit csinálni"! Hát ez nem volt olyan vicces számunkra... De ő sem viccnek szánta, csak úgy adta elő. Ez nagyon is komoly volt. Tanulság: a szülőknek nagyon résen kell lenniük, mert csak magukra számíthatnak :(
Ui: a Spock könyv már 30 éves, az autóknál is matuzsálemi kor, nem orvostudományban. Családunk barátja egy fiatal doktornő, aki mesélte, hogy a gyakornoki évei alatt még higított tejbegrízt adtak a kórházban a csecsemőknek, aztán eltelt pár év és a tej már tiltva van 2 éves korig.
süti beállítások módosítása