Pár napja elsóhajtottam három kívánságomat és csodák csodája azóta kettő teljesült! Előszöris, a Jótündér elküldte hozzánk a barátnőjét, a Fogtündért a múlt csütörtökön és hála neki kibújt az első fogam, ahogy arról mindenki értesült. Sőt, tegnapelőtt már a második is kibújt, úgyhogy harapásom ezzel még hatásosabbá vált, lerövidítve ezzel azt az időt ami arra szokott elmenni, hogy Anyát vagy Apát meggyőzzem, hogy márpedig...!
Másodszor, a Jótündér eltávolította a közelemből a másik barátnőjét, a Konyhatündért, vagyis Anyát, így teljes fél percig átadhattam magam az edény-csörömpöltetés dobhártyaszaggtó élvezetének. Mit mondjak, mámorító volt.
Ha esetleg a Technikatündérnél is ejtene egy-két jó szót az érdekemben a Jótündér, nagyon hálás lennék. Addig is, látogassa meg kis pajtikáimat is, persze a hölgyeket előbb, és nézze át az ő kívánságlistájukat is.

ÁRON

5 komment

Címkék: játék fogak

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr37299305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boti anyuja · http://botibaba.blogspot.com 2008.01.16. 12:57:45

Meglásd Áronka, teljesül a harmadik kívánságod is. Csak légy türelemmel és résen, nehogy lemaradj megfelelő alkalomról :)
puszi: Marcsi anyu

TomiBeniék 2008.01.16. 13:32:29

Csak megérte ezt a Jótündért útjára indítani. Sajna a mi kívánságaink egyelőre nem találtak meghallgatásra,így kérünk szépen,most már küldd hozzánk (is) vissza:)

Grétiék · http://www.pajangreta.blogspot.com 2008.01.16. 13:34:41

Szerintem hívd vissza a Jótündért hátha még kérhetsz tőle:)
A fogaidat meg becsüld meg:)
Puszik.....

Csengebaba · http://csengebabaelete.blogspot.com/ 2008.01.16. 15:11:40

Szia ÁronKópé! Ez igen! Büszke lehetsz magadra! És én is büszke vagyok arra, hogy bár csak virtuálisan, de ismerhetek egy ilyen kaliberű kópét! És mi lesz,ha majd a lányoknak fogod a szelet csapni?

Ingrid 2008.01.16. 22:09:31

Nem kell már sokat várni arra a jótündérre. Ahogy ismerlek, elég jó viszonyban vagy velük ;)
süti beállítások módosítása