Akkor átvesszük a stafétabotot Kicsi Lillától és leírjuk, hogy mi volt emlékezetes számunkra az utóbbi hét évből:










2000 - augusztusban kimondjuk a boldogító igent Udvarhelyen, majd ősztől családos bentlakásba költözünk Kolozsváron. Na, az itt eltöltött évről külön blogot lehetne írni!

2001 - kiballagunk az egyetemről és örülünk, mert ezentúl minden tök könnyű lesz, nem kell többet vizsgázni. Persze továbbra is vizsgázunk, a tárgyak ezentúl: állásinterjú, megfelelés az új munkahelyen, beilleszkedés a csapatba, stb. Igyekszünk helyt állni.

2002 - ÁronApu Temesvárra költözik állásügyben. Én - ÁronAnyu - Kolozsváron maradok, szintén állásügyben. Pokoli év, rengeteg utazással, hihetetlen telefonszámlákkal.

2003 - Temesváron fészket rakunk, ott keresek és találok új állást. Értékes embereket ismerünk meg, néhányukkal barátokká válunk. Tervezgetünk.

2004 - a fészket továbbra is ketten lakjuk, várakozásaink ellenére. Elkezdünk orvoshoz járni. Reménykedünk. Csalódunk. Reménykedünk. Csalódunk. Reménykedünk....

2005 - lombikprogramban veszünk részt. Várunk. Reménykedünk. Csalódunk. Zuhanunk.

2006 - augusztusban nekivágunk a második lombiknak. Újabb remények. És ezúttal nem csalódunk, el sem tudjuk hinni. Szárnyalunk. Évek óta először.

2007 - májusban megszületik Áron. Ehhez az eseményhez már nem is kell többet hozzáfűzni :)

Ezeket az eseményeket ragadtam ki hirtelen az utóbbi hét évből. Sok más is történt még, ami megérdemelné, hogy itt teret kapjon. Megkereszteltünk 4 csodálatos kisgyereket, utaztunk, barátokkal sírtunk és nevettünk, szerettünk és szerettek minket. Talán majd egy másik stafétajátékban ezekre is sor kerül....

Szeretném, ha Gellértke és Balázska is átvenné a stafétát.

Üdv mindenkinek,
ÁronAnyu

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr23221480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzska 2007.11.09. 23:36:38

Megható!:)

Balázska 2007.11.10. 13:11:54

Ennél a bejegyzésnél elakad az ember mondani valója. Csak annyit fűznék hozza, hogy Isten Hozott Áronka.
Igérem átveszem majd a stafétát, kb. Karácsonykor, amikor a szüleid anyának tanitanak ezt-azt computerül.
süti beállítások módosítása