Nagyon klassz barátot találtam a hétvégén. Brunónak hívják. Adél keresztmaminál futottunk össze, ugyanis ő ott lakik. És én meglátogattam. Eleinte csak néztük egymást, aztán ő megszagolt engem, én is őt. Aztán ő közeledett felém, én pedig nyújtottam a mancsom, hogy adjak egy pacsit neki, de látszott rajta, hogy ő már puszit is szeretne adni nekem. Ezt keresztmami és Anya már egy kicsit soknak tartotta, úgyhogy nem lett semmi az összeborulásból.
Azért pár képet készítettünk, igaz, egy olyan se lett amelyiken mindketten a kamerába nézünk. Ezen épp a lábamat szagolja Brunó, ami nem szép dolog, de a másik képen én épp a fülét készülök meghúzni, ami még ennél is csúnyább, úgyhogy azt inkább meg sem mutatom senkinek.
Brunó tudja mi az illem, én voltam a vendég és hagyta, hadd legyek én a középpont.
Azért én is tisztességesen viselkedtem és nem bosszantottam őt, elvégre 23 kilóval nehezebb mint én és ezt a teljesítményt tisztelni kell.

Ki tudja, ha nagyobb leszek, tán még azt is megengedi, hogy a hátára üljek? Sosem lehet tudni...

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr48204160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grétike · http://www.pajangreta.blogspot.com 2007.10.23. 20:40:25

Szuper lehetett a kutyázni:)
Nem is tudtatok volna a kamerába nézni mind a ketten, hiszen egyikötöknek figyelni kellett a másikra!!!:) Nem???:)
Puszi Neked.....

bakos etelka 2007.10.23. 23:29:19

Csodáltosan szépek vagytok igy együtt.
Sokszor gondolok rátok.
Jó , hogy legalább igy internetten láthatlak titeket és én is örülhetek örömötöknek.
Szeretettel
Etelka

Balázska 2007.10.24. 21:21:08

Isten hozott az állatbarát klubba.
Remélem mindig fogod szeretni a kutyusokat. Tudod nekem van egy dobermann kutyusom, Alexa, akit imádok, sokat játszok vele, most már enni is adok neki. Anya szerint megtanulok gondoskodó lenni, és állatbarát fogok lenni,meg az immun rendszerem is erössödik.
Amikor hozzánk jössz, megengedem hogy játsz Alexával. Jó? Csak a te kedvedért. Na persze apukád meg ne lássa, úgy intézzük. Tudod a szülők tulságosan is féltenek, pedig az állatoktól nem kell félteni minket.
Ezt még megdumáljuk, tudod vakácó nállunk, csak még nöjjünk egy kicsit.
süti beállítások módosítása