Áronbaba 2007.10.03. 10:39

Kóstolgatok

"Edd meg mindet vagy nyakonváglak!" így hangzott az a kecsegtető ajánlat, aminek fültanúi voltunk Anyával tegnap.  Az  ebéd szenvedő alanya kerek egy héttel fiatalabb nálam és volt mersze nem szeretni a valamilyenfőzeléket. Határozott anyukája nem hagyta eltéríteni magát kitűzött céljától és győztesen került ki apró csemetéjével vívott csatából. Ezután a csemete mély álomba merült, talán így próbálta elkerülni az újabb adag főzeléket, Anyukája pedig mézédes mosollyal áttelepedett a mi padunkra. Nagyon érdekelte, hogy mit kapok már enni tejen kívül. Merthogy elég jól fejlődöm, szerinte. Krumpli, répa. És sok szeretet. Ez volt a válasz.

Igazából sárgarépalével startoltunk, de bármilyen óvatosan emelte Anya az adagokat, mégis cseppfolyósat kakáltam. Az almával ugyanez volt a helyzet, pedig úgy bepusziltam a kimért adagot, hogy csak na. Úgyhogy főzelékezünk a nyers gyümölcs helyett. Tej, krumpli, répa. És sok szeretet. Ezen élek most.

ÁRON 

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr30183982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicsi Lilla · http://www.kicsililla.freeblog.hu 2007.10.03. 12:22:39

Szia Áron! :)
Nekem az őszibaritól és a banántól nem megy a nagydolog. Az almától simán. Répát még nem igazán kóstoltam talán csak egyszer! :)
Pussz, Lillus

cucka 2007.10.03. 12:31:34

Szerintem Anya a legtökéletesebb étrendet állította össze számodra...tej, krumpli, répa...és sok szeretet... :)
A legjobb helyre érkeztél, KisManó! :)

Balázska 2007.10.03. 17:37:00

Jó az étrended, ne izgasd magad. Majd jöhet egy kis fött csirkemáj, és tonhal a krumpli pürébe keverve, elöször kis majd nagyobb mennyiségben. Ja meg a reszelt alma+keksz. Nyami,nyami, de fincsi.
És a szeretet az nagy adagban,mert abból sosem elég. Mindig több és több kell nekünk.
süti beállítások módosítása