Biztos Ti is tudjátok, hogy Anya májusban munkahelyet váltott. Nem mintha a régivel valami baj lett volna, de hát kell néha egy kis változatosság. Meg aztán, ezt a lehetőséget nem hagyhatta ki. Magunk közt szólva, szerintem ez élete lehetősége. Új főnöke (vagyis Én) nem a legfinomkább fajtából való. Én, kérem, nem tűrök semmiféle lazaságot munkaidő alatt! Nincs olvasás, barátnőzés, internet. Száz százalékos teljesítményt várok el.
A munkaidő határai rugalmasak, általában reggel 8-tól este 8-ig tart, hétvégén is, néha kicsit több, kevesebb nem szokott lenni.
Ami a kompetenciát illeti, alkalmassági vizsga van a következőkből:
  • higiéniai alapismeretek
  • gyermekgyógyászati ismeretek
  • táplálkozástudomány
  • esztétika és stilisztika
  • játékpedagógia
Az új állás előnye, hogy dinamikus fejlődésre ad lehetőséget, ugyanis gyakran bővül a munkakör újabb és újabb feladatokkal.
Jelen pillanatban két nagy horderejű projekt lebonyolítása hárul Anyára. Az egyik a táplálkozástudományi ismereteit veszi alapul és lényege a sárgarépa különböző felhasználási módjainak kutatása a gyermektáplálás terén. Mondanom sem kell, a tesztalany én vagyok. A másik, szintén ilyen rendkívüli fontossággal bíró projekt a "Milyen takarót vegyünk Áronnak a keresztelőre" címet viseli, és ennél többet sajnos nem árulhatok el a dologról, mert szigorúan titkos.
Amint látjátok, Anya jól össze kell szedje magát, hogy állja a sarat. Persze, rengeteg pozitív aspektusa van még az új munkának a már felsoroltak mellett. Először is, a főnök fiatal és jóképű. Aztán, nem igényel nagyon jó idegennyelv tudást, sem különösebb számítógéphasználati ismereteket. És, nem utolsó sorban, jól fizikai formában tartja az embert, ami hosszú távon kedvez az egészségnek.

Mindent összevetve, jól járt Anya ezzel az álláscserével. Szerintem.
Remélem, ő is így gondolja.

ÁRON

5 komment

Címkék: baba mama

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr52182065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzska és Szundibundi Gellért 2007.10.02. 10:37:58

Olyan jópofák vagytok,annyit nevetek veletek!:) Kicsi Áron,Anyukádnak óriási szerencséje van,hogy ilyen Szupermaximus Kisfőnöke van!
Nagyon várjuk a hétvégi találkozást.Puszi Nektek.

TomiBeniAnyája · http://sutifalo.freeblog.hu 2007.10.02. 14:39:42

Olyan aranyosan írtok,igazán élvezet olvsani! Rengeteget nevetek,és ez ugye jó?
Jó egészséget nektek,majd még benézek!
TomiBeniA.

Zsibrák 2007.10.02. 19:02:29

Köszi szépen TomiBeniAnyája, ti is nagyon szépek vagytok, bekukkantottunk hozzátok.

Ingrid 2007.10.02. 19:09:09

Igazán jó kis munkahely. Nemrég én is hasonlóra váltottam :)
Megnéztem a képeket az albumodban. Gyönyörű hajad van már! Igazi hajasbaba vagy. Puszi a kobakodra, rajongunk érted!
Ingrid és Heléna

Balázska 2007.10.03. 17:33:38

Nahát. Ezek a mai gyerekek, mind fönöknek születtek.
Tudod elmesélek egy sztorit. A szomszéd gyerek amikor 8. os lett a suliban, megkérdezték mi szeretne lenni, és ö azt válaszolta fönök akar lenni. No, ez jól megmondta. A kis buta, nem tudja, hogy ö eleve fönöknek született,csak tovább képezi magát. Ha nem sikerül, még mindig elmehet rendörnek. Hi hi hi
süti beállítások módosítása