Áronbaba 2007.09.12. 14:12

Nem adom fel!

Mindenkinek van gyenge pontja. Nekem is. Van aki az állatkínzás ellen harcol. Mások az egészséges táplálkozásért. Az én ügyem a gravitáció. Keményen küzdök ellene. Születésem óta próbálom legyőzni. Különböző módszereket fejlesztettem ki az ügy érdekében. Az eddigi leghatékonyabb antigravitációs eszköz amit igénybe vettem: szüleim ölelő karja.
De sajnos mostanában a szüleim eléggé elszemtelenedtek. Apróbb koromban elég volt annyit mondanom, hogy nyikk és már valakinek az ölében találtam magam. Mostanában minden nyelvi kreativitásomat be kell dobnom, hogy ölben tartsanak, de legtöbbször már ez sem elég. Fokozni kell a hangerőt is. Arról nem is beszélve, hogy sokszor, ha karjába is kap valaki, nem biztos, hogy abba az irányba indul el, ahová én gondolom. Szóval, újabb módszert voltam kénytelen kitalálni. Most nagyon gyakorolom a kúszás tudományát. Kissé fárasztó, de Apa biztat: ne add fel fiam, előbb utóbb haladni is fogsz. Sírni nem szabad, de nyögni, azt lehet. Ezek bölcs atyám intelmei és azért osztom meg veletek, mert hátha valaki hasznát veszi.

ÁRON

3 komment

Címkék: kúszás

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr4161735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázska 2007.09.12. 14:58:40

Gratulálok. Ügyes vagy. Én is kusztam, tata szerint, mint egy indián. Nekem a mászás nem ment. kusztam,majd mérgemben 6 hónaposan felálltam. Te ne tedd, inkább még mássz egy kicsit,még nagyon picurka vagy. És milyen vidám fickó vagy, láttam a képeket. Ez igen.

Ingrid 2007.09.13. 09:24:51

Erről a képről nem úgy tűnik, mintha valaki feladni készülne :) Ráadásul az Áronológiából is kiderül, hogy nagyon ügyes, kreatív kissrác vagy.
Sok sikert Áronka!

Gellért 2007.09.16. 21:03:23


Olyan megennivaló vagy ezen a képen (ezt anya mondja ) és nagyon erős (ezt én mondom ).Pacsi!

süti beállítások módosítása