Zsibrák 2007.08.31. 17:21

Libánban

Szóval elvittem nyaralni a szülõket. Libánba. Még szerencse, hogy õk ismerik az utat, mert velem biza kitolt az erõs hegyi levegõ. Két napig jóformán csak aludtam, idõnként felébredtem enni. Úgyhogy a nyaralás elsõ két napjáról nem tudok sokat mesélni. De a továbbiakban aktívan részt vettem a programrendezésben. Kissé megsértõdtem, mert miután a csapat többi tagja kifosztott néhány szederbokrot, engem senki sem volt hajlandó megkínálni. Még egy csalódás ért engem: a tábortûz. Apa épp hogy csak megmutatta és azzal már vitt is el a közelébõl mondván, hogy ha egy gyerek nézi a tüzet, bepisil tõle. Mit mondjak, három hónapos korban nem igazán van beleszólása a tábortûznek az ilyen dolgokba. Erre Apa is rájön elõbb-utóbb. A patakért viszont teljesen odavoltam. Kár, hogy azt mondta Anya, hogy nem hozhatjuk el, mert az a fürdõszoba Libánban. Voltunk hegyet mászni is Apával meg Anyával, de mire felértünk a tetõre úgy elfáradtam, hogy le kellett dõljek egy kicsit. Épp elszundiztam volna, amikor Anya felfedezte, hogy vonzom a bogarakat. Egyet kipiszkált a szemöldököm közül, de volt olyan is amelyik beszorult a lábujjaim közé. Na, az strapabíró volt, mert amikor kiszabadították onnan, akkor még élt. Akkor szakadt el a cérna Anyánál, amikor a pelenkámból is elõmászott egy - meglehetõsen szédült állapotban levõ - bogár. Pillanatok alatt felnyalábolta Apát, engem és minden cókmókot és szinte gurultunk lefelé a lejtõn.
Nagyon sok érdekes dolog történt még velem ezen kívül, de elmesélni hosszú lenne. Inkább játsszunk képregényest:





















Libáni Fenyő Wellness Élményfürdő   Gyere fiam, tegyünk még egy
                                                                       kanál sót a levesbe ...








Mamával humorizáltunk ...
















Tatával politizáltunk ...



































A mi mini csapatunk :)

Itt a vége, fuss el véle!

  ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr57154056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2007.09.01. 10:12:09

De jó, hogy megjöttetek! Már nagyon hiányoztatok!:))
Legközelebb, nem engedünk el ilyen hosszú időre! ;)

Balázska 2007.09.01. 12:00:23

Még el sem mentél, és már is hiányzól. Hogy fogok meglenni Nélküled? Kit fogok puszilgatni, ráncigálni, terrorizálni? Tudod ez nem fer. Légyszives gyere vissza. Igérem nem nyaggatlak többet,csak amennyit eddig tettem. Imádlak. Tehetek én erröl?

Ingrid · http://www.terhessegem.blog.hu 2007.09.02. 07:29:16

Micsoda élmények! Te már most nagy utazó és kiránduló vagy, mi lesz később??? :)
A fotók csodálatosak, szépen fejlődsz kisherceg.

Gabi · http://www.kismamavagyok.blog.hu 2007.09.02. 16:30:00

Vááááu! És micsoda új és dizájnos fejléc!!! :))) Nagyon gratula hozzá! :))) Ölelés-hegyek kicsikirályfi!

Ingrid · http://www.terhessegem.blog.hu 2007.09.02. 19:42:37

Húúú, micsoda dizájn! Nagyon-nagyon tetszik!
Most már nem csak szép, de egyedi is lett az oldal.
süti beállítások módosítása