Zsibrák 2007.06.11. 22:01

Nagyifogyi

Apa és Anya ma szabad délutánt kaptak. A nagyit rám bízták. Izgalmas és kimerítő program volt ez mindkettőnknek. Én mindent beleadtam, hogy a nagyit mozgásban tartsam. Minden eszközt bevetettem, hogy jól szórakozzon. Először divatbemutatót tartottunk. Ez úgy zajlott, hogy lekakáltam a blúzát, mire ő gyorsan lecserélte egy másikra. Az új blúzt lepisiltem, erre ő egy ruhát vett fel. Na, pár perc múlva már rókáztam is.
Amikor a ruha-show lejárt, aerobik órát tartottunk. Nagyi feladata az volt, hogy fel-alá járkáljon a szobában, enyhe térdrugózásokat végezve, miközben egy közel négykilós súlyt rázogat. Mondanom sem kell, a súly én voltam. Nem volt könnyű diktálni az iramot, mert ha csak egy pillanatra is elhallgattam, pl azért, hogy levegőt vegyek, a nagyi rögtön lassított a tempón. Ez eléggé kifárasztott, így amikor a szüleim hazaértek, a fenti pózban találtak. Volt mit kipihennem. De a nagyi is korán elment szundizni.
Aki formában akar lenni bikiniszezonra, nyugodtan küldjön nekem egy emailt, megbeszéljük a részleteket.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr1097000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázska 2007.06.12. 19:23:10

Imádom a humorod. Csak igy tovább. A multkor még tenor akartál lenni,most aerobic edzö vagy. Hü ha.
Képzeld én is vakáciozni vagyok a nagyiékni.Gondolhatod, felforditom a lakás, már egy virágot elintéztem, éjjel 3kor a mamit ugratom ki az ágyból, én aktiválodok és Ö ut uttánam. Amikor hozzátok megyünk mebeszélünk egy pár edzéstervet.
Kitartás kisöreg!!!

Balázska 2007.06.12. 19:28:08

Tudod Áronka, még valamit meg kell neked tanitsak:
Tönkre tenni a számitógép billentyüzetét.Amikor anya kinyomtat vagy elküld valamit,a haja égnek áll,mert sokhelyen hiányoznak a betük. Az én kezem munkáját dicséri. Az a pech, hogy ki lehet cserélni a billentyüzetet,de ha a Te szüleid Laptopját mi ketten megdolgozzuk, szaki legyen a talpán,aki helyrehozza azt. Benne vagy?

Zsibrák 2007.06.12. 19:40:22

Príma ötlet, Bali! És nem a laptop az egyetlen itt a házban ami gombokkal működik. Úgyhogy lesz dolgunk elég, ha majd itt leszel ;)

Bakos Etelka 2007.06.14. 15:02:08

Szia Édes !
Gyonyoruek vagytok. Igazi orom volt titeket latni.
Lassan vége a hajtásnak, remélem, hogy nemsokára személyesen is találkozhatunk. Addig is puszilunk minhármatokat
Etelka
süti beállítások módosítása