Zsibrák 2007.06.04. 20:04

Nagyszülő-party

Nagy esemény zajlott nálunk szombaton: hivatalosan is bemutattak atyai nagyszüleimnek, Tatának és Mamának. A ceremónia nem úgy indult, ahogy szüleim tervezték, ugyanis elfelejtették rám adni a kikészített ünneplő ruhát, így eleganciám nem volt tökéletes. De legalább bemutatót tartottam minden tudományomból: először pelenkázás közben célbapisiltem, de félreugrottak. Azután jött a kakiprodukció, na azért oszkár díjat kaptam. És a végén bónuszként az éjszakai revüműsor, amit remélhetőleg nem csak álomittas családom, de a környező szomszédság is rendkívül élvezett.
Sokat hallgattuk a kedvenc cédémet, a végén mindenki kényszeresen dúdolta a Kisegér, kisegér nótát, mondta is Apa, hogy lelövi azt a hü... kisegeret. Bocsánat a kisegér szóért...

Mindent összevetve jó kis hétvége volt, mindenki engem dédelgetett. Egyelőre úgy tűnik, hogy semmi gondom nem lesz ezzel a családdal.

És még egy fontos dolog: pontosan egy hetes koromban Anya barátnője, Ingrid, aki Bogyólányt vár, meglepett egy vonalzóval, ami mutatja a pontos életkoromat. Ezt a vonalzót a lap tetején láthatjátok. Köszönöm Ingrid (néni)nek.

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr9492678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.06.05. 12:57:24

Maradjunk az Ingridnél, kedves Áron :) Nagyon szívesen, ha valami nem tetszik, alakíthatunk rajta, csak írj egy mailt!
Látom, a szombati napod is eseménydúsan alakult. Sikerült rendesen a középpontba intézned magad ;)

Balazska 2007.06.05. 14:26:26

Hú, ez nem lehet igaz, az én nagypapám és az én nagymamim Téged pelenkáz. Most mi legyen? Féltékeny vagyok. Ezt azért csak meg kéne beszéljük, tudom hogy unokateso vagy, de mit keresnek Nállad az ÉN nagyszüleim? Tudod én most állitolag féltékeny korszakom élem,anya mondogatja mikor vistitok ha apa öt puszilgatja. Nem értik meg:csak Engem lehet szeretni. Na jo,mivel ilyen édike vagy, megengedem hogy az ÉN nagyszüleim TÉGED is szeressenek. Rendben? Ezt majd 4szem közt is megdumáljuk. Mint férfi a férfivel.

Zsibrák 2007.06.05. 17:52:04

Ne búsulj Balázska, majd közös projekteket dolgozunk ki arra, hogyan tartsuk formában a nagyszülőket. Addig is, tartsd a frontot Gyergyóban, én meg majd itt Temesváron próbálok helyt állni :)
ÁRON
süti beállítások módosítása