Jó kis nap volt a mai. Épp Anyának tettem a szépet - nagy sikerrel - mikor megjelent a doktornénim. Anya még nem ismerte, mert a doktor néni az én ismeretségi körömhöz tartozik, nem az övéhez (zárójelben megjegyzem, hogy az ismeretségi köröm csupa nénikből áll, kitakarnak, betakarnak, megfürdetnek, betakarnak, ..., szóval nem megy rosszul a sorom). Tehát a doktor néni megdícsért, hogy milyen szép vagyok a kategóriámban (na itt volt egy kis nézetkülönbségünk Anyával, mert szerintem a kategória itt a stílusomra vonatkozik, Anya szerint meg a súlyomra).
Akárhogy is, mindig jól esik egy férfinak, ha dicsérik a nők, szóval elégedetten hallgattam volna még egy darabig a szépségemről szóló részt, de persze Anya közbeszólt. Őt valami számok érdekelték. Így tudtam meg a következőket:
  • születési súlyom : 3300 g
  • 51 cm hosszú vagyok (bár amikor a hajam égnek áll, elérem az 56 cm-t is!)
  • Apgar pontszámom : 10-es
Apát ma nem láttam, be is írtam hiányzónak.
Ha valaki látja, mondja meg neki.

     ÁRON

2 komment

Címkék: fejlődés

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr5687235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázska 2007.05.26. 10:20:29

Te ügyes kis krapek vagy. Ezt a jo jegyet hogyan kaptad? Képzeld nekem 8-ast adtak, ugyanis vissza tartottam a lélegzetem a születéskor. Tudod buvárnak készülök és épp gyakoroltam hány percig is tudok meglenni levegö nélkül. Nem értékelték a dokik, mert csapkodták a popsimat. Na erre én üvöltötte, no de nem azonnal, megvárattam Öket. Ahogy nézlek, egyre jobban szeretlek, alig várom hogy játszadozzak veled. Olyan kis helyes baba vagy.
Szerintem imádni foglak.

Ingrid 2007.05.26. 18:49:39

Szép kisbaba vagy, Áron!
Gratulálok Anyáéknak!
süti beállítások módosítása