Előzmény: Áron a filctollak nagy rajongója, de nem a papírral házasítja össze az élénk és levakarhatatlan színeket, hanem a bőrével. Mondanom sem kell, a melegvíznek, szappannak nem nagy barátja. Ebből fakadóan igen sok konfliktusunk adódik...

Történet: Sétálunk a Gesztenyéskertben. A nap hétágra süt, a szellő simogat, kellemes madárcsicsergés, fák nyugtató zöldje. A nyugalom tart két teljes percig. Genetikai-baki kutya és nagyon sok testrajzzal feldíszített csupaizom gazdája közelednek. Áron egy pillanatra megtorpan, majd szinte hipnotizálva bámulja a kígyó és egyéb minták gazdag tárházát, amely a rendkívűl szigorú tekintetű ebsétáltató csuklójától nyakáig terjed, és valószínűleg a póló alatt is folytatódik, bele se merek gondolni, hogy meddig... Áron útját állja a marcona úriembernek (kábé a combjáig ér) és lelkesen közli vele: "Na, ha meglátja anyukád, hogy összerajzoltad magad... akkor lesz csak irgumburgum!" Marcona tekintet Áronra összpontosít...

Tanulság: Szégyen a futás, de hasznos... Hallgatni arany.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr524560221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismaruszja 2012.06.01. 22:43:58

Csak azért nem hahotázok, mert a fiúk már alszanak :D Áron megint hozta a formáját :) Marcona úriember legalább értékelte Áron humorát?

micka · http://micka.freeblog.hu 2012.06.02. 08:03:32

zseniális az, amiket mond, a fül, ahogyan hallja, a kéz ahogyan írja:-) szeretem:-)

gneke 2012.06.03. 15:13:49

Ma épp Te Áronodra gondoltam, villanyórát cseréltek nálunk és persze cigizett az udvarunkon az illető...De a miÁronunk csak annyit kérdett, hogy az minek kell a szádba? (hallgatni arany, én is így gondoltam, magyarázza meg aki szívja, hogy minek az oda)
No, ekkor gondoltam Rátok:D
Annyira őszinték és nekik még olyan jól áll, hogy így mernek kérdezni.

Zsibrák 2012.06.12. 19:10:20

@Kismaruszja: Marcona úriember először nem értette, hogy mit ugrál és gesztikulál előtte ez a tökmagméret. Aztán tett egy mozdulatot, mintha egy legyet akarna elhessegetni. A többit nem láttam, mert sietősre fogtuk... :)

Zsibrák 2012.06.12. 19:13:56

@micka: Koszonom Micka! Valójában ezeket a dolgokat minden gyerek mondja szerintem. Zseniális a szerencse, hogy lehetővé teszi, hogy sokat vagyunk együtt, így van alkalmam elcsípni ezeket a pillanatokat!
süti beállítások módosítása