"Vidássz autó, jön Ánonbaba!!!" Aki ezt hallja ugorjon félre izibe, mert valóban két kerékre kattantunk családilag immár két hete. Környezet-és egészségvédelmi célokból (no meg azért mert megérdemlem!) Apa előkotorta, lesuvickolta és fényesre simogatta Anya biciklijét, majd jutalomképpen szorgalmáért mindjárt kapott is egy vadiúj bringát. Én meg kaptam egy kényelmes kis ülést, amit Anya járművére szereltünk, hogy segítsek neki hajtani a biciklit. A segítség pedig lelkesítő szólamokban nyilvánul meg: Djorsan, Ana, djorsabban!!!, majd ha a sebességet megfelelőnek ítélem, akkor váltakozva a Fúj a szél! és Vidássz autó! szlogeneket skandálom. Múlt hétvégén röpke 25 perc tekerés után egy tiptopp kis piknikező helyet találtunk városunk határában, ahol emberek nem jártak, a madarak viszont extracsicsergősre voltak beállítva, a levegő pedig illatos volt és simogató. Ott aztán letáboroztunk, előkaptuk az uzsonnástáskát, a kockás pokrócot és a fényképezőt.

És itt az újabb hétvége. Indulunk.

Mindenkinek kellemes pihenést kívánok bringával vagy anélkül!

Áron

 

 

5 komment

Címkék: szabadidő

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr291098757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismaruszja 2009.05.03. 08:36:21

Ez igen! Ti mindig valami extrával örvendeztettek meg bennünket. Ez a bringázás biztos nagyon klassz lehet. Már nálunk is tervbe van véve :) Várjuk az újabb bicajos kalandot.
Botiék

thinuviel 2009.05.03. 14:11:56

De jó program! Ügyesek vagytok!
Anyának add át, hogy boldog anyáknapját kívánunk neki!

masika 2009.05.03. 16:00:50

Micsoda program! Nekünk is van ám bringánk amire biza ráférne a suvickolás, de ebben a "mi" városunkban gyerekkel felülni rá elég életveszélyes mutatvány lenne.
Nekünk maradnak még egy ideig a duna-parti séták!

Marcipán&Frutti · http://forromarcipan.blogspot.com 2009.05.04. 09:37:41

Szuper program!Nemsokára kikövetelhetsz magadnak egy saját bringát.Akkor reszkethet csak igazán Temesvár!!!

BPanka 2009.05.04. 10:39:35

De vagányak vagytok! Nagyon jól mutatsz apával a "nyeregben". :-)
süti beállítások módosítása