Állítólag ma van a nagy nap. Azaz a nagy este. Az egyik. A másik meg majd két hét múlva.Ma jön el az a nagypocakos, hosszúszakállas pirosruhás pasas, aki miatt már két hete minden áldott nap meg kellett ennem a gyümölcsadagomat. Anya szerint ugyanis a Mikulás már jó ideje a kertek alatt jár és mindent lát. Azt is, hogy megeszem-e a gyümölcsöt. Hát, kérem, a gyümölcsöt nem voltam hajlandó legyűrni minden nap, de hogy kiengeszteljem a pocakost, csinos fejfedőt kölcsönöztem a nagyoktól, hátha megbocsát és nem hoz nekem virgácsot.
Most már rohannom kell, kipucolom a csizmámat és kiteszem az ablakba.
És a szemem le nem hunyom amíg a Mikulást meg nem látom.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr20249217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boti anyuja · http://botibaba.blogspot.com 2007.12.05. 12:55:59

Áronkám! Egy percig se aggódj a virgácsok miatt. Ezzel az ártatlan mosollyal és cuki sapiddal leveszed a lábáról Mikulás bácsit is :)
puszi: Botianyu

TomiBeniAnyája 2007.12.05. 14:17:05

A virgács bizti kimarad,miért is kapna egy ilyen cuki kispasi mint te? Azért a nagy várakozásban pihenj kicsit,mert hosszú lesz az éjszaka :)
Pusza!

RKriszta 2007.12.05. 22:18:14

Kedves Áron! Remélem sikerült kipucolnod a csizmicskut, mert a Mikulás biztosan szépen gondoskodik majd rólad!! Amiket nem szeretsz a csomagból azt nyugodtan elküldheted nekem.. :-)vagy cserélhetünk is..

Ingrid 2007.12.06. 08:35:50

Na, mit kaptál???
Ha szabad tippelnem, akkor biztosan valami nagyon szép nagyon aranyos, bájos és gyönyörűséges csomagot lopott oda a csizmádba :)

Olivér · http://www.rosseloliver.blogspot.com 2007.12.07. 13:00:14

Hát Áron, remélem én is ilyen csöppség leszek mint te, hogy bármilyen divathóbortnak is szeretnék éppen hódolni, az a legjobb formámat mutatja:), remekül áll a sityka:), a gyümölcsevésbe meg belejösz te még, tudom én jól! Olivér

Balazska 2007.12.07. 16:32:34

Szia Picurka
Remélem sok mindent hozott Neked a Mikulás bácsi, mert el sem hiszed, ide hozzánk is hozott Neked valamit, tiszta véletlenségből, eltévesztette a várost. Na de ennyire? Sok a dolga, fő hogy mondta hogy adjuk majd át Neked, amikor találkozunk. Ugy hallom, az idén nem látlak, de ne izgulj, gyüjtöm majd az energiám a mielöbbi találkára, addig már nagy fiu leszel.
süti beállítások módosítása