Áronbaba 2007.12.03. 12:17

Helyrejöttem!

Jelentem: jobban vagyok. Lázam a múlté, már nem lángolok, Bac Iluska remélhetőleg nincs már rám hatással. Energiám szinte a régi, vakmerőségem pedig sosem látott méreteket öltött. Minden bátordarab alá bemásznék, ha tehetném, kóstolgatom a sok finom, de tilos dolgot, mint házipapucs, papirzsepi (csak a szádban olvad, nem a kezedben!). Ma este már locsiztunk is Apával, hát a zuhanyrózsáért teljesen odavagyok! A sok bugyborékot mind meg akartam fogni, de sajnos nem hagyták magukat a kis hamisak!
Egy bánata van Anyának, nem akarok aludni nappal. Már jó pár napja kihagytam a délelőtti alvást, de a délutáni nem hosszabbodott meg. Amikor Anya szerint aludnom kellene, nekem halaszthatatlan játszanivalóm van, ettől persze mindig összeakad a bajuszunk.
Ma szerencsém volt, elég sok dolga volt Anyának és hagyta, hogy matassak, ezért sikerült kitolni az alvásidőt szinte estig. De hogy holnap hogy úszom meg, fogalmam sincs. Majd kiderül.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr90249937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tata 2007.12.04. 09:14:29

Na végre , ujra a régi vagy .
Légy ügyes és keröld el az Ilus - okat , mert látod milyen ravaszok . Csak ugy ágyba döntik a kisfiukat.
Milio puszi Mama és Tata

Ingrid 2007.12.04. 22:36:56

Nagyszerű! Ezek szerint Anya meséje valóban gyógyhatású... No és a szeretet, ami Belőle árad :)

Ez a halaszthatatlan játszanivaló megmosolyogatott :) Édes vagy, mint mindig.

TomiBeniAnyája 2007.12.05. 00:36:32

De jóóóó,örülünk,hogy gyorsan elűzted Bac Iluskát,és csak remélni tudjuk,hogy nem ide küldted :) És hogy nem mostanában csavarja el a fejed!
Pusza a buksidra!
süti beállítások módosítása