Pár napja elpanaszoltam, hogy nem mehettünk át Magyarországra, mert nekem nem volt útlevelem. Apa sebbel-lobbal elviharzott intézkedni az útlevélosztályra, hogy ilyen még egyszer ne fordulhasson elő. Képet is készített rólam, szép mosolygósat.
Ma elmentünk testületileg útlevél bácsiékhoz, hogy leadjuk a szükséges papírokat és Anya is aláírhassa ahol kell. Szóval, bemegyünk, a terem kong az ürességtől, egy bácsi játszik a számítógépen. Khm-khm, köhintünk párat, majd Apa előadja, hogy mi járatban vagyunk. Hogyne, hogyne, itt kell leadni a papírokat, de nem ám csak úgy egyszerűen. Először is sorszámot kell kérni. De hát nincs is sor! mondja Apa, mi vagyunk itt az egyetlen igénylők.
Hja, a szabály az szabály, kérem, ugye megértik...
Hát, megértjük... És, hol is kapunk ilyen sorszámot? Hát a kollégánál, a karom irányában. Ez nem volt túl hatékony útbaigazítás, de valahogy megtaláltuk az említett kollégát. Megkapjuk a sorszámot (nem könnyen, ugyanis épp cigarettaszünetet tartott és 10 perc várakozás után Anya utánament és szépen megkérte, hogy legyen olyan kedves szánjon már ránk 3 másodpercet). Visszamegyünk útlevélbácsihoz, ő vakargatja a fejét: nem jó a képem, túl borzos a hajam, és különben sem lehet ilyen mosolygós képet tenni egy hivatalos okmányba. Majd ő csinál egy normális képet rólam. Csak őltessen le Apa a székre. Közöljük vele, hogy csak 4 hónapos vagyok, nem ülök még megtámasztva sem. Az nem gond, mondja a bácsi csak rakjanak már a székre, de vigyázzunk, hogy egyenes háttal üljek a háttámla nélküli széken. De, hát, nem ül még a gyerek... És ez megismétlődött még vagy kétszer.
Aztán valahogy csak túlestünk a fényképezkedésen és megszabadultunk az útleveles bácsitól. Hazafelé az autóban, Anyáék azon tanakodtak, hogy milyen diplomája lehetett a bácsinak.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr22185062

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: افضل فنادق البحرين 2018.03.29. 12:13:10

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alízanyu · http://www.mioten.freeblog.hu 2007.10.05. 11:30:37

Szia Áron! Nagyon aranyos baba vagy, remélem nem haragszol meg hogy bekukkantottunk hozzátok! Minden jót kívánunk, sziasztok! Alízanyu & Alízbaba

Alízanyu · http://www.mioten.freeblog.hu 2007.10.05. 11:31:55

Szia Áron! Nagyon aranyos baba vagy, remélem nem haragszol meg hogy bekukkantottunk hozzátok! Minden jót kívánunk, sziasztok! Alízanyu & Alízbaba

Ingrid 2007.10.05. 13:51:36

Szépséges Áronka!
Végre megvan az útiokmányod és ez a lényeg. Mondjuk kár, hogy nem a mosolygós Áron képét tették bele...diplomája nem nagyon volt annak a bácsinak, ebben biztos vagyok :)
süti beállítások módosítása