Zsibrák 2007.06.22. 13:59

Pakkom érkezett!

Hú, de meglepődtem ma! Kezdjük azzal, hogy kereken egy hónapos lettem. Na, nem ezen lepődtem úgy meg, valahogy tudtam, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. Hanem azon, hogy ajándékot hozott nekem a posta. De jobb lesz, ha mindent sorban elmesélek. Úgy kezdődött a dolog, hogy a postás néni a szomszéd postaládájába  dobta be az értesítést, hogy  csomag érkezett. Mert egész Temesváron egyetlenegy Szász Áron lakik rajtam kívül, és az is pont a szemben levő lakásban. Így történt, hogy nagy sebbel-lobbal elrobogtak a postára és 35 percet álltak sorba a 34 fokos hőségben (Anya ezért külön hálás a postás néninek), mert égtek a kíváncsiságtól, hogy ki küldhet csomagot nekik. Ott aztán kiderült a csalafintaság, de azért ők csak hazahozták és ideadták a pakkomat.
Szóval ilyesmi is megtörténhet, ha a szomszég bácsit pont úgy hívják mint az embert. Más hasonlóság nincs közöttünk egyébként. Ő például már nagy, földig ér a lába és azon jár, míg én mások lábait kell igénybe vegyem a helyváltoztatáshoz. És én szebb is vagyok, mint ő. Szerencsére.
És, hogy mi volt a csomagban? Egy szép képeslap, amit Anya azon melegében felolvasott nekem és betette egy dobozkába, hogy majd később én magam is elolvashassam. És egy klassz valami, aminek a nevét nem tudom, muzsikáló szundihozónak nevezném, olyan, hogy zenél és a sötétben fényeket vetít a falra. Már alig várom, hogy Apa felinstalálja a kiságyamra, mert Anya sajnos nem egy kiemelkedő tehetség műszaki téren. Ezt például nem tudta bekapcsolni, mert egynél több gomb van rajta (kettő). Ő még mai napig reménykedik, hátha végre valaki feltalálja a cipzáras mosógépet, és nem kell majd a gombokkal bajlódni.
Köszönöm szépen Marcsikának és Csonginak a szép ajándékot azt, hogy gondoltak rám és örömet akartak szerezni. Sikerült.

Mindenkinek hasonlóan kellemes meglepetéseket kívánok.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr82103836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcsika és Csongika 2007.06.23. 10:22:42

Kedveskéink,
Nagyon örvendünk, hogy ilyen gyorsan megérkezett a kis pakkod és, hogy tetszett Neked. Aggódtunk is egy sort, hogy vajon nem fog összerörni, de ezek szerint szerencsésen eljutott... a kiságyadig.... Ez volt a cél.
Hát csak zenélgessen Neked és hozzon álmot a kis pici pilláidra. Oda küldünk egy pihe puszit Neked és add át a szüleidnek, hogy őket is pusziljuk.
Szép hétvégét Nektek.
Marcsika és Csongika

Balázska 2007.06.23. 12:38:56

Édes kis Áronka
Nagyon szépen kérlek gyogyulj meg, gyogyuljon meg a kis szemecskéd. Én minden este imádkozom hogy mehessek hozzád a hétvégén, de anya azt mondja hogy Te meg kell addig gyogyuljál. Szerintem max hétfön minden rendben lessz, eröss és bátor fickó vagy Te. Alig vároom hogy lássalak, kérlek gyogyulj meg. Jo? Hivogat nagyi Töletek, de nem értem mit mond, mindig sir, sajnálja a kis Áron unokáját. Te még pici vagy és olyan ártatlanka. Neked nem szabad beteg lenni. Megeggyeztünk? Ok. Akkor mindent bele hogy a hétvégen láthassalak.

Balázska 2007.06.25. 18:12:07

Drága kis törpécske. Légyszives értesits ahogy haza értél. Nem tudom mi a baj a felnöttekkel. Egy kicsit nem vagyunk otthon, és sirnak. Én a nagyszülöknél voltam, és sirt a fél család.
Jobban vagy? Oda teszem anyát telefonálni,mert már nagyon izgatom magam. Nem hiányzik az én koromban. Légyszives merits egy kis eröt,és gyogyulj meg, olyan picurka vagy Te a korházhoz.
OK?
süti beállítások módosítása