Szóval, ott hagytuk abba legutóbb, hogy Nagytatát vártam látogatóba. A mellékelt kép tanúsága szerint meg is érkezett és elég tűrhetőnek találta a külalakomat. Bár a méreteimen szerinte még van mit dolgozni, a szüleim megnyugtatták, hogy egy háromhetes csecsemő számára pont megfelelőek a méreteim (hogy mindenkinek naprakész információi legyenek: kissé behajlított lábbal 55 cm-t mért Apa és meghaladtam a 4 kilót). Kissé kényelmetlennek találta ugyan, hogy a kezeim, lábaim és a fejem ide-oda buknak, mintha önálló életet élnének, ezért mindig össze kell terelgetni a kiálló testrészeimet, de azért hősiesen böfiztetett egy órán keresztül. Én pedig jót horkoltam a pocakján.
Nagytatával jó barátok leszünk, ezt onnan is tudom, hogy megkérdezte a szüleimet, hogy mikor kapok már valami rendes kaját is a sok tej helyett. Őszintén elszörnyedt amikor azt válaszolták Anyáék, hogy majd féléves koromtól próbálgatjuk az új ízeket. És akkor sem csirkecombot kapok majd, hanem narancslét, reszelt almát. Ez az önzés rettentő rosszul esett nekem, mert a nagyok épp vacsorához készültek és finom kolbászillat terjengett a levegőben.

Most már mennem is kell, vár a vacsi. Tej lesz...
Mindenkinek kívánok jó vacsorát az étvágyhoz!

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr42100587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzska 2007.06.17. 21:20:50

Mekkorára nőttél már, biztos a finom tejcsitől és kolbászillattól,csak így tovább Áronka :). És továbbra is milyen jó dolgod van, így nagyszülőkkel körülvéve.Várjuk a további beszámolókat izgalmas életedről, na meg sok képet!

Zsibrák 2007.06.18. 09:25:58

Szia Zsuzska! Ugye tegezhetlek? A te életed még az enyémnél is izgalmasabb mostanában, szóval Te is jelentkezz majd a fejleményekkel! És vigyázz a kis cimborámra! Pusssz.

ÁRON

Ingrid 2007.06.18. 10:19:23

Kedves Áron!
Tényleg szép nagyot nőttél, és ne aggódj! Az anyatejnél fincsibb most nem lehet számodra, és mire felkészül a pici szervezeted az újdonságokra, addigra Anya mindent átnéz és felkészül az újdonságok bevezetésére. Tudom, hisz ismerem, nagyon lekiismeretes és csak a legjobbat akarja Neked!
Nagytata is biztos jófej lehet, hogy ennyire törődik a táplálkozásoddal! Majd eljön az az idő is, amikor együtt kolbászoztok, mondd meg neki :)

Balázska 2007.06.22. 15:29:30

Tudod mi az igazán incsiklandozó kaja? Szalma krumpli és a miccs. Én imádom. Egy hét mulva találkozunk, és hogy jo benyomást keltsek, viszek Neked titokban egy kis nassolni valot. Csak a szülök el ne kapjanak. Borzasztó hogy ilyen szigoru diétára vagy fogva.
süti beállítások módosítása