Ezt a problémát is megoldottuk. Mármint a ''Hogyan sétáljunk Áronnal, ha esik az eső?'' kezdetűt. Anya lazán és lezseren rákapcsolta a szekeremre a hozzá tartozó ernyőt. Így aztán szárazon megúsztam a sétát. És, hogy ne fázzak meg, annyi paplankát és takarót pakolt rám, hogy ha borsószem hercegnő ráült volna a kupac tetejére, hát meg nem mondta volna, hogy alatta vagyok! De a lényeg nem ez, hanem az hogy működik a dolog, bár Apa szerint izléstelen dolog kabrióra ernyőt tenni. Nem ellenkezek vele, mert hát ugye abból élünk amit ő tud az autókról. Meg aztán az az Anya dolga, nem az enyém.
Szóval, mostmár esőben is sétálunk. Hason. Nyitott kocsiban. Szárazon.
Mindenkinek jó levegőt a sétákhoz!

ÁRON

U.I. Balázska, pajtikám, jó ötlet, Apával kell beszélnem a dologról, mert Anya folyton takarít, törölget így aztán nálunk Porsche nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr11161252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid · http://www.terhessegem.blog.hu 2007.09.10. 11:55:04

Nagyon nagy fazon vagy :) Sokszor gyönyörködünk benned!
süti beállítások módosítása