Pénteken megismerkedhettem a csíkszárádai kiájtéssel, ugyanis Péter kárásztapámék látogattak meg. Visszaváltva temesvári kiejtésre, sok mindenre rádöbbentett ez a hétvége. Például arra, hogy a KAMILLÁT nem csak teaként szeretem, hanem kislány formájában is. Azonkívül,  azt is megtanultam, hála Péter (leendő) keresztapámnak, hogy vigyázni kell a fogalmazásgátlóval, mert az ember nem mindig tudja megértetni magát miatta.

Éva (leendő) keresztanyámat szerettük volna megtartani Anyával, de ő így döntött, hogy inkább továbbmegy a családdal Hajdúszoboszlóra. Neki ugyanis telepatikus képességei vannak: mire az ember kigondolná, hogy mit is kell csinálni, addigra Éva már régesrég akcióba lépett.

Elmentünk a mallba, ahol mindenféle csillogó-villogó csengő-bongó dolog van, amire rálülni/beülni szoktak és aztán az mozog. Sok mindent kipróbálhat ott az ember, na persze nem akkor, ha zéró éves, mint én, ahogy azt Gergő barátom nagy precízen kiszámolta. Visszatérve Petire, látva a sok érdekességet, mit gondoltok mit csinált? Hát a falra mászott! De komolyan, még a hajam is égnek állt! És az a fal 15 méter magas, igaz ugyan,hogy egy cérnával bebiztosította magát...

És egy szomorú hír: mély megrendüléssel tudatom, hogy az ágyam fölé szerelt tekergő-nyekergő barátom, pénteken, július 13-án a déli órákban, tragikus hirtelenséggel eltávozott az örökös nyekergő mezőkre. Alapos boncolás után, melynek során az újraélesztéssel is megpróbálkozott a mentőcsapat (Apa és Péter), rövid szertartás keretében örök nyugalomba helyeztük a vasalatlan ruhák szekrényébe.

De minden jó, ha jó a vége, szombaton újat kaptam, mert szüleim nem tudták tovább nézni panaszos hadonászásomat, amivel követeltem, hogy forogjon már (mellesleg nekik is megfelel, hogy kábé 5-6 percig leköti a figyelmemet, ez az idő pont arra elég, hogy gyorsan kikanalazzák a levest vagy bedarálják a második fogást, a kettőre együtt már nem). Így lesznek majd ők "áronvonalasak".

Holnap újabb látogatókról számolok be.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr8118506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.07.18. 11:27:01

Kicsi Áron, úgy látom sokan tiszteletüket teszik Nálad, most már mi sem maradhatunk le :)
Végignéztem a fotógalériádat, csodálatosan szép vagy! Hihetetlenül nagy hajad volt, kár, hogy levágták, de gondolom ettől most még szebb leszel.
Puszilom a kis talpad!
süti beállítások módosítása