Zsibrák 2010.05.07. 12:43

Anya és fiú

Fiús anyának  lenni nem mindig kényelmes. Előszöris ott van az a rengeteg autómárka, amit meg kell jegyezni és fel kell ismerni. Aztán a töménytelen építőkocka, amikből csakis bonyolult épületszerkezeteket vagy járműveket szabad építeni. És a dinoszauruszok! Mintha ki se haltak volna, olyan szerves részei az életünknek.

Fiús anyának lenni néha kimondottan kénylemetlen. Például amikor a játszótéren két botból összetákolt kalapácsimitációval kopogtatja a térdemet és közben szárazon közli: "Kicsit jozoga vagy máj anya, megkalapállak, nehogy szétessél!"

Fiús anyának lenni mégis jó. Mert amikor rácsodálkozik az utcán összesimuló párra és elmagyarázom neki, hogy ha majd olyan nagy lesz mint az a fiú, neki is lesz egy ilyen csinos barátnője, akinek a kezét fogja és puszilgatja, az én fiam megkérdi: "Te leszel az, anya?" Közlöm, hogy nem én leszek. A jólnevelt fiúhoz méltó lemondó gesztus nem marad el: "Akkor nem is kell nekem bajátnő..."

Jól van ez így, egyelőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr421978821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinuviel 2010.05.07. 19:59:51

Éééééééééééédes ez a Pasi! Jelzem beállunk a sorba majd, ha mégis meggondolja magát....

Ildi-84 2010.05.07. 20:23:10

:))))))))))) És ez a kép.... Ezek a szemek... Ez a nézés.... :))))))))))

Ingrid 2010.05.14. 14:03:40

Istenem, de helyes frizura :)
És nehéz, de valóban felbecsülhetetlen kincs, főleg, amikor ilyenekkel kényeztet :)
süti beállítások módosítása