A cím nem saját lingvisztikai kompozíció, nem is tudnék ilyen bonyolultat kiejteni (még), hanem egy teljesen értelmes kérdés, amire a válaszom: "Nem, a teám, sajnos nem gyógyította meg a köhögésemet." Ebből mindjárt kiderül, hogy az itthoni pálya a régi: ahogy hazaérünk egy utazásból, bárhonnan, régi barátaim, Gyuszi, Méri és társai birtokba veszik az otthonunkat. Ezúttal új szereplő is felbukkant, Gennyes Mandula személyében, melynek társaságát senkinek nem javaslom keresni. Anya most már nyíltan is a katasztofális temesvári levegőt vádolja, de azzal marad...

Hanem ami érdekes, hogy most Apa sem tudott ellenállni Gyuszi ostromának, így ágyban párnák közt piheg, miközben én lázban égő szemekkel, de boldogan lovacskázok rajta, amíg a szusz ki nem fogy belőlem, aztán kimondom a varázsszót (erről bővebben legközelebb), amitől rögtön Anya karjaiban találom magam.

Alkalmi ápolónőnknek egyébként az a véleménye, hogy nincs rémesebb egy férfibetegnél, akinél minden influenza halálos kimenetelűnek ígérkezik. Igazán nem értem, hiszen igényeim nem oly nagyok, egyetlen dologhoz ragaszkodom csupán: hogy bármit csinál, engem közben tarson a karjaiban. Apa szegény pedig igazán nem tehet róla, hogy percenként égető szüksége van egy kis teára, aztán még egy kis citromra a teába, utána egy kis méz kellene még, aztán jól jönne némi keksz is hozzá, és mielőtt kimennél add ide a mobilomat légyszi, amúgy meg be kellene szólnom valamit az irodába, a másik telefonon, nem tom holvan, keresd meg légyszi, behoznád a töltőt, úgy olvasnék valamit, tedd ide, vidd oda, hozd már át, jó lenne még..., nincs egy kis..., akkor csinálhatnál, úgy kívánom... Ez mind persze sürgős és fontos, hiszen mi férfiak, oly elesettek és törékenyek vagyunk betegen...

Áron

 

13 komment

Címkék: apa bababaj

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr53936267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismaruszja 2009.02.11. 22:18:49

Szegény Áron család! Jobbulást nektek és nehogy megfertőzzétek anyát is, mert akkor nem lesz keksz, tea, mobiltelefon és popócipelés sem :)
Boti és anyuja

Timocska_ 2009.02.12. 06:17:54

Drága Áron! Nagyon gyorsan küldjük a gyógypuszikat, gyógyulj meg hamar!!! Anyának meg kitartás, tudjuk, hogy a férfibetegnél nincs rosszabb! :(

thinuviel 2009.02.12. 07:35:29

Áronkám! Gyógypuszit nem küldök, mert nálunk InfluEnza mellett még Torok Gyula Gennyes verziója is itt lakozik, de mindenképpen gyors gyógyulást kívánok. Azért anyát ne hajszoljátok agyon, mert akkor ő is kidől a sorból és jaj lesz nektek, nem lesz ki ugráljon. Én csak tudom....
Jobbulást mindkettőtöknek!

Ingrid 2009.02.12. 07:57:32

Drága Fúk!
Gyógyuljatok meg mihamarabb! Helenka a legfinomabb gyógypuszikáit szánja az ápolásotokra!

Marcipán&Frutti · http://forromarcipan.blogspot.com 2009.02.12. 13:09:26

Jobbulást a betegeknek,és kitartást az ápolónőnek!!!Próbáltátok már a Lymphomyosot nevű homeos cseppeket?Mi beszedtünk pár üveggel,és olyan tőle az immunrendszerünk,mint a bika:)

Brunga · http://www.brunga.ro/ 2009.02.13. 15:18:04

Köszönjük a bíztató szavakat :) így már sokkal könnyebb :)

masika 2009.02.15. 11:21:16

Drága Áron, gyógyulj meg gyorsan, hogy aztán felszabadítsd Anyát, és te szolgálhasd ki Apát!
Sok-sok gyógypuszit küldünk nektek!

evon · http://kisvince.blogspot.com 2009.02.20. 11:23:27

Hát igen, a fiúk nagyon tudnak szenvedni! :) Mi csak man-flu-nak nevezzük a barátnőimmel :D Jobbulást kívánunk az egész családnak!

ANi · http://aninetbiz.sokoldal.hu 2009.02.26. 02:01:29

Ez egy tündéri, tüneményes oldal, tündéri, tüneményes szereplőkkel és írásokkal!! :)

Puszi Nektek mind!!

ANi.

ANi · http://aninetbiz.sokoldal.hu 2009.02.26. 02:07:36

A mézecskét ha szeretitek, - főleg a hársméz (termelői!) nagyon jó, antibiotikumok helyett pedig a propolisz és a lépesméz. És ilyenkor sok gyümi, gyümitea (nem koffeines), sokat segít!!

Mielőbbi teljes gyógyulást, tartós jó egészséget az egész Családnak sok-sok szeretettel!! :)

Zsibrák 2009.02.26. 13:05:44

Kedves ANi, köszönjük a kedves szavakat! A méz nagy kedvenc, hársfatea nélkül pedig Áronnak nem is lenne kerek a világ :)
süti beállítások módosítása