Áronbaba 2009.02.10. 12:54

Hőseim

Olyan nagy figurákról lesz szó az alábbiakban akiknek minden szavát, minden mozdulatát leesett állal bámulom naponta. És mivel a nagy összpontosításban pislogni is elfelejtek, a megengedett penzum pontosan tíz perc, minden áldott nap. Ebbe két kaland fér bele, ebből aztán nem is engedek. Amikor pedig lejár a napi adag, kijelentem, hogy: "Kész!" és feltöltődve loholok a dolgomra kukorékolva vagy ssss-sogva, attől függően, hogy melyik hősömtől merítek aznap ihletet.

És, hogy kik ők? Hát:

 

 

Thomas. Legfőbb vonzereje, hogy ő egy jármű. Egész pontosan egy vonat. És mint ilyen, rendelkezik kerekekkel, tülökkel és persze sok sok baráttal, akik szintén vonatok. Én pedig nagy rajongója vagyok a vonatoknak és egyéb közlekedési eszközöknek.

 

 

 

 

 

 

Noddy. Legelőnyösebb tulajdonsága, hogy Játékvárosban él, melynek lakói abszolút kedvemre valók, nem is beszélve a helyi tradíciókról: Lufi nap, Csoki nap, csak hogy néhányat említsek.

 

 

 

 

 

 

 

Kukori és Kotkoda. Kukori agytekervényei nagyjából az enyémmel azonos módon működnek, ezért aztán teljes mértékben tudok azonosulni a csínytetteivel és persze mindig tökéletesen megértem az álláspontját. Ráadásul nekem is van itthon egy Kotkodám, csak ő éppen Anyának szólíttatja magát.

 

 

Nouky, Lola és Pago. Róluk azt kell tudni, hogy egy macit, egy bocit és egy csacsit tisztelhetünk bennük. Olyan dolgokat tanulunk meg közösen mint, hogy hogyan lesz az alma, mi az az álom, miért nem kell félni a tükörképtől, hogyan lesz a zene. Anya kedvence. És az enyém.

4 komment

Címkék: mese kedvenc

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr13934526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2009.02.10. 15:24:37

Drágám, hogy a te agytekervényeid úgy működnének, mint Kukorinak és Kodkodának!? Szerintem Te sokkkal okosabb vagy náluk! Lili kedvenc szava is a KéSz, ha valaminek vége Ő is így közli!

Ingrid 2009.02.10. 18:11:38

Kicsi Áron! Mint mindig, most is jo izlesrol tanuskodnak soraid :)
Helena nagyon halas Nody-ert, azota is Te jutsz eszebe rola ...

thinuviel 2009.02.11. 08:11:58

Hát, Áron komám! Nálunk tíz perc sincs. De csak azért, állítólag, mert engem nem kötnek le ezek a dolgok. Pedig a múltkor anyával végigültem a Csip-Csup Csodák főcímzenéjét. De az abszolút kedvenc az a Neogranormon popsitörlőkendő reklámja. És továbbra is zenét hallgatok és énekelek minden mennyiségben.

RenátaAnya(Eszter) · http://renatababa.blogspot.com/ 2009.02.11. 12:51:46

A Nouky nekünk is nagy kedvencünk!!A Thomasról nem is beszélve!!
Jó az ízlésed!!
süti beállítások módosítása