Annyi minden történt velem az utóbbi négy napban, hogy azt sem tudom hol kezdjem. Gondoltam rá, hogy kezdjem mindjárt a végén, de akkor az eleje már nem lenne érdekes. Aztán, kezdhetném a közepén is, de akkor meg senki nem értene meg semmit. Úgyhogy sablonos leszek, és kezdem az elején...

Csütörtök délben előkerültek a bőröndök. Tudtam, hogy megint indulatban vagyunk, de persze fogalmam sem volt arról, hogy mikor, hova és miért, mert nekem soha senki semmit el nem mond és a véleményemet sem kérik ki. Na, gondoltam, nyitva tartom a szemem és rájövök. Hát, a szemnyitvatartás olyan jól sikerült, hogy Anya miután két órán keresztül altatott sikertelenül, feladta és pakolászni kezdett. Eme műveletben én lelkesen segédkeztem, mindek következtében a csomagba bekerültek olyan holmik is, mint video távirányító meg duda, de kikerültek a body-im. Persze mindez csak később derült ki és szerencsére társaságban, így a dorgálások 90 százalékát megúsztam. És elindultunk.

Az első éjszakát a keresztszüleimnél töltöttük, akik szerintem maximálisan értenek a gyerekekhez, mert Robi keresztapu még a mikrofonját is ideadta rágcsálás céljára, Zsuzsa keresztmami pedig rendelkezésemre bocsátotta a rumesszencia arzenálját szopogatás végett. Monanom sem kell, repestem az örömtől. Szerintem a szüleim bőven tanulhatnának tőlük jómodort, mert egész álló hétvégén egyszer sem szakították félbe elmélyült tevékenységeimet azzal, hogy: Nem szabad!

Pénteken randevúm volt Helénával, aki az egész budapesti motivációja volt. És micsoda cserfes, fürge, mosolygós és bájos kis motiváció!! Első pillanattól fogva egy húron pendültünk és olyan hancúrpartit tartottunk, amilyet csak kevesen tudnak a mi korunkban. Szerencsére minden csontunk épen maradt és miután Heléna fülbevalója is előkerült, annyira rendesek voltunk, hogy viszonylag kevés ringatás-babusgatás-csucsujgatás fejében hajlandóak voltunk elszenderedni, hálás szüleink pedig éjszakába nyúlóan diskuráltak.

Szombat reggel már az 5 órai időpontot alkalmasnak véltem az ébredéshez, bár szüleim homlokegyenest más véleményt képviseltek, végülis kiütéssel győztem. Ez a kiütés aztán egész nap tartott, a kókadozó Anya néha már Apát is Áronnak szólította dél táján. Szombat délután Heléna születésnapját ünnepeltük egy olyan helyen ami telistele volt játékokkal és mindent, de mindent le lehetett rámolni a polcokról. Már a neve is kedves a füleimnek: játszóház. Helénának zsenge kora ellenére is rendkívűl kiterjedt baráti köre van, állítom egytől egyig nagyszerű benyomást keltett bennem. Hunor nagyon talpraesett fickó, elbűvölően Anyára mosolygott és ezzel egyidőben kihúzta a kezéből a pogácsát, majd jóízűen felfalta. Lilike, akiről már tudjuk, hogy nagyon jó formában van, olyan lelkesen és gyorsan tologatta a babakocsit, hogy utána érnem lehetetlen volt. Bár egyszer megkíséreltem. Borika pont olyan belevaló, amilyennek reméltem, bár sokat nem beszélgettünk, mert mindig ellenkező irányban akadt sürgős dolgunk. Egyedül Barni volt az aki a nagy sürgés-forgás közepette megőrizte hidegvérét, és nyugodtan figyelte a nagy zsibongást. És még folytathatnám a sort, hiszen sok kedves pajti volt még ott, de titkárnőm türelmetlen, főzné már a levest.

Azt még elmondom, hogy vasárnap reggel fent említett keresztszüleim kívánságára templomba mentünk, ami nagyon jót tett Anya lelkének. Rám pedig panasz nem lehetett.

Sajnos ma hétfő van és újra itthon vagyunk, Temesvár pedig olyan unalmasnak tűnik a sok kicsi cimbi nélkül. Anyának meg az anyukáik nélkül.

Dehát, minden csoda három napig tart utánja pedig fell kell ébredni és meg kell főzni azt a levest!

És akkor mindez képregény formájában:

 

 

 

Áron: Töröm a fejem, hogy mi érdekeset játszhatnánk most, hogy az utazóágyadat szétugráltuk....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Heléna: Van egy ötletem, el is magyarázom, te meg igyekezz értelmes arcot vágni közben...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ... előszöris, mindketten mosolyogjunk mint a kisangyalok, hogy a szülők gyanút ne fogjanak...

 

 

 

 

 

 

 

 

 ...aztán elbújok a varázskendő mögé, hogy ne lássanak meg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 ...utána bújj el te is...

 

 

 

 

 

 

 

 ....és mondok neked egy mesét...

 

 

 

 

 

 

 ....elviszlek egy olyan helyre, ahol rengeteg játék vár rád....

 

 

 

 

 

 

 ... és nagyon sok kedves játszópajtás...

 

 

 

 

 

 

 

 ....lesz torta is...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ...és csupa vidám, mosolygós anyuka.

 

 

 

 

És tényleg így lett!

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr46687044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boti · http://horvathbotond.blogspot.com 2008.09.30. 12:47:46

Micsoda színes hétvégi program! Kár, hogy a csodák csak 3 napig tartanak és még összefutni sem tudtunk. A szüleid pedig büszkék lehetnek rád, ha már a véleményedet ki sem kérik, te mégis remekül viseled ezeket a kiruccanásokat. De hát ez is csak olyan "áronos" dolog :)
üdv: Boti

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.09.30. 17:16:09

Áron! Nem is mesélted, hogy ilyen szuper programokben is részt vettél, igaz ami igaz túl sokat nem tudtunk beszélgetni lefoglalt a tologatás!
Anya szerint még jóképűbb kislegény vagy mint a képeken és nagyon örülünk, hogy végre személyesen is találkozhattunk veletek!
Puszi: Lili

Csengebaba · http://csengebabaelete.blogspot.com 2008.09.30. 17:31:00

:Irígy!: :Irígy!:

Legközelebb minket is bevehetnétek ezekbe a bulikba!

Panka 2008.09.30. 18:27:14

Áronkám, mi is nagyon örültünk a személyes találkozásnak, kár, hogy ilyen messze laksz, én aztán szívesen játszanék veled akár minden nap is!
Arról nem is beszélve, hogy anyukám is jót csacsogott a tiéddel(már amennyire hagytuk őket :-)), sőt, képzeld csak apukámnak a jelenlévő apukák közül a te apud volt a legszimpatikusabb - mint azt anyukámnak elárulta később.
Szóval remek kis találkozás volt, reméljük azért lesz még részünk ilyenben. Csak szólj mindenképp, ha ismét jössz Budapestre! (Persze mi is szólunk, ha Temesvár felé járunk, csak erre mostanság nincs túl nagy esély.)
Puszil: Borika

klari 2008.09.30. 18:56:20

Orulok Aron, hogy ilyen szep hetveged volt. :) Nagy cupp neked Klari batanotoktol, mert persze en anyanak is a baratnoje vagyok, nem csak a tied.

Evon · http://kisvince.blogspot.com 2008.10.01. 00:17:03

Dejó nektek! Mi olyan messze vagyunk mindenkitől! Hozzánk is lehet ám jönni látogatni!

Marcipán · http://forromarcipan.blogspot.com/ 2008.10.01. 12:44:28

Szia Áron!
A hotel,ahol megszálltunk: www.falkensteiner.com/de/hotel/urbani
Mami üzeni,hogy imádja olvasni a történeteidet,és megnyugszik,hogy nemcsak én vagyok bandita:)

Kryszti 2008.10.01. 17:28:26

Szép, élményekben gazdag "mese", nagyon jó, hogy "megtörtént". A fényképek is mesések. :)

Renátababa · http://www.renatababa.blogspot.com 2008.10.07. 06:59:02

Micsoda kalandok!Ilyen messzire utazni nem semmi!!Jó,hogy buliztál Áronkám,nem lehet elég korán elkezdeni... :)
süti beállítások módosítása