Áronbaba 2008.07.29. 12:33

Díjeső esett!!!

Hát, képzeljétek, majd hanyatvágódtunk Anyával, amikor Apa ebédszünetben azzal állított be, hogy: "Na, találjátok ki....!" És hozzá az a sanda vigyor, tudjátok... Hát mi találgattunk. Esetleg fizetésemelést kapott? Á, nem, dehogy... Akkor esetleg ő szándékozná megemelni a mi fizetésünket? Még mit nem!! Akkor csakis arról lehet szó, hogy költözünk Abu Dhabiba... Hát, nem, erről sincs szó, hanem arról, hogy INGRID, a legszebb szőke kislány nekevésbé szép anyukája nagyon kellemes meglepetésben részesített minket, ami nem más mint a Kreatív Blogger díj!!! Annyira meglepődtem, hogy nem is voltam hajlandó megejteni délutáni szunyókálásomat, Anya pedig tűkön ült, hogy mikor jön már el az este, hogy gyorsan ágyba dugjon végre édesdeden álomra hajtva fejem megpihenjek, ő pedig alaposan átanulmányozza, hogy miről is van szó.

No, de miről is van szó? Hát arról, hogy jó sok melóval jár a kreatív bloggeri poszt, ezek a tennivalók:

  • a díj lógója meg kell jelenjen az oldalon a menüsorban
  • az adományozót ki kell linkelni
  • további 5 blogbarátot kell kreatívnak nevezni és kilinkelni
  • a kiválasztottaknak üzenetet hagyni

Legeslegnehezebb a harmadik feladat teljesítése számunkra. Mert akiket olvasunk, azokat mind szeretjük. Átvitt és konkrét értelemben is. És mindenféle értelemben. De itt most csak 5 blog számára van hely, azok pedig a következők:

  • OLIVÉR és SZILDA blogja. Szilda egy csomó dologhoz ért, mesét költ a kisfiának, takarót varr, muzsikál és reformosan főz. Nemcsak Olivér barátom kalandjait örökíti meg blogban, hanem van egy príma kis receptes blogja és egy egészséges életmód blogja is.
  • Lídia blogja. Lídia két kislány anyukája és hamarosan érkezik egy kisfiú is a családba. Anya csodálja a kiapadhatatlan energiát, amivel terelgeti családját nap, mint nap, lekvárt főz, könyvet olvas, gondolatokat oszt meg és ébreszt, szeret és szeretik.
  • Tomi és Beni blogja. Mindketen nagy kópék, a Huncutképző Akadémia kiváló oktatói. Legalábbis én sokat tanulok tőlük. Anya pedig az anyukájuktól.
  • Csenge blogja. Szeretjük, mert mindig vidám, mindig mosolyog, mindig valami csalafintaságon töri a fejét. Szeretjük, mert mindig történik valami érdekes vele, vagy körülötte, de legalábbis a környezetében. Szeretjük, mert ő Csenge.
  •  Heléna és Ingid blogja. A kezdetektől olvassuk a naplójukat. Anyát Ingrid inspirálta blogolásra és inspirálja a mai napig más dolgokban is. Például, hogy mit főzzön. Vagy milyen előadásra vágyjon (mert elmenni úgysem tud), mert erről is szól ez a blog: az élményeikről, a benyomásaikról, örömről, bánatról, apró mozzanatokról és nagy eseményekről, mindarról ami mozgásban tartja ezt az óriási gépezetet, amit a nagyok így neveznek: Élet.

 

 Sajnálom, hogy ezzel megszakad a felsorolás, mert minden blogpajtimról tudnék írni. Rájuk talán máskor kerül sor, egy másik játékban.

Köszönjük a díjat ALÍZKÁNAK és LILINEK is. Nagyon megtisztelő, igazán.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr27590877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomiBeniék 2008.07.29. 13:42:00

Köszönjük:)
Updatelünk,mert mi már tegnap megkaptuk ezt a díjat,így most már duplán kreatív bloggerekké váltunk:)
Pusza és pacsi

Lidia és Csenge 2008.07.29. 13:42:07

Nahát! Micsoda meglepetés! Köszönöm szépen!
Már láttam más blogokon ezt a dijjat és azonnal tudtam, nem tartozom ebbe a csoportba, az én blogom csupa hétköznapi apróságokról szól. Hát köszönöm :).

Zsibrák 2008.07.29. 13:50:07

TomiBeni, megérdemlitek, duplán is.
Lidia és Csenge, szerintem a listán van a helyetek.

Szilda és ZuZu-Manó · http://www.rosseloliver.blogspot.com 2008.07.29. 13:59:13

Nagyon nagyon megtisztelő ez a díj pont tőletek, nagyon jól esik, köszönjük, hogy gondoltatok ránk.

rkriszta · http://www.barni.blog.hu 2008.07.29. 14:15:51

irtunk nektek a blogunkra..

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.07.29. 22:12:26

Jaj, az a sanda vigyor :))) De jól esik, ha tudnátok....

Áron, Neked külön köszönöm a rámgondolós díjat, nagy megtiszteltetés, hiszen Heléna igazán felnéz Rád. Szereti a frappáns, humoros, szórakoztató írásaid! És most annyi díj hullot Rád, hogy tilos abbahagyni!

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.07.30. 08:39:40

Gratulálunk a díjesőhöz, megérdemeltétek:-)
süti beállítások módosítása