Nagyon jó kis játékot ajánlok a kedves baráti köröm figyelmébe! Egyáltalán nem eszközigényes, nem kell hozzá egyéb csak egy ajtó és egy meglehetősen sok szabadidővel rendelkező játszótárs, aki nem riad vissza attól, hogy ezredszerre is megkérdezze: Ki az?
A játék menete sem túl bonyolult: A két játékos az ajtó két oldalán áll, A játékos - ez vagyok én - becsapja az ajtót, hogy csak úgy füstöl, majd erőteljes kopogtatásba kezd. Na, ez az a drámai pillanat, amikor B játékos - ez Anya szokott lenni nálunk - bekapcsolódik és (a 28. ismétlés után már kissé) (r)eszelős hangon kérdezi: Ki az? Ezt követően B játékos résnyire nyitja az ajtót, épp csak annyira, hogy A játékos megmarkolhassa azt és lendületesen kitárja (mely ajtó minden egyes lendületes ajtókitárás után nekicspódik a falnak, nyomot hagyva, persze). A játék csúcspontja a viszontlátás örömmámorának akusztikus kifejezése, ragyogó örömet mintázó mimikával, ami a 40. ismétlés után már komoly színészi kihívást jelent (B játékos részéről).
Az utóbbi három napban minden reggel eljátszuk ezt a csodás játékot és bátran állíthatom, hogy Anya majd megőrül tőle nagyon örül neki. Ráadásul ma rekordideig tarott a kopogtatós parti: negyven percig!
Aki ezt a rekordot megdönti, azt meghívom egy meggyszörpre!

ÁRON

Ui A kép a "kavarjuk a locspocsot" című kinti játék alkalmával készült, ami szintén a kedvenceim közé tartozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr70505038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boti · http://horvathbotond.blogspot.com 2008.06.06. 20:27:10

Úgy tűnik, hogy te továbbfejlesztetted a kopogtatós játékot :) Nem mondom, nagyon kitartó emberke vagy. Elismerésem anyudnak a színészi tehetségéért :)Még jó, hogy ilyen sok szabadideje van :)
Egyébként Anya könnyesre nevette magát :)
üdv: Boti

Panka 2008.06.07. 10:07:30

És ezek után kinek kell drukkolni? Az A vagy a B játékosnak? ;-)
Mindenesetzre akkor mától elkezdünk gyúrni arra a meggyszörpre. (Helyi B játékosunkat pedig előre befizetjük egy pihentető kezelésre a masszázsszalonba. :-) )

Lillus · http://www.kicsililla.freeblog.hu 2008.06.07. 10:37:40

Ajjaj, szegény anya! :) Nálunk nem jó a kopogós játék, mert üveges az ajtó és átlátok rajta! :( A meggyszörpre nem lehet csak úgy benevezni? :))
Locspocs kavarás nekem is az egyik kedvencem, de én még a hajam is megmosom a vízben! Próbáld ki, csuda jó móka! :))

Renátababa · http://www.renatababa.blogspot.com 2008.06.07. 14:01:13

Ahogy elolvastam ,hogy lehet meggyszörpöt inni tifelétek,főleg egy ilyen édi kisfiúval,felcsillant a szemem,hátha megdöntöm a rekordot!De lehet csak később jön össze(még kell nőjek hozzá!)

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.06.08. 20:27:04

Minden elismerésem Anyáé :)

Szilda és ZuZu-Manó · http://www.rosseloliver.blogspot.com 2008.06.09. 00:06:57

A locsposkeverés következményeit is nagyon élvezheti anyud:D. Én még csak véget nem érő nem alvással fársztok.üdv ZuZu
süti beállítások módosítása