Áronbaba 2008.02.19. 16:36

Sieltünk...

Ott hagytam abba legutóbb, hogy sielni indultunk. Félúton megálltunk és látogatást tettünk virtuális keresztszüleimnél.  Ők is nagyon szeretnének már egy kisbabát, csak hát ugye nincs idejük, én pedig megmutattam nekik, hogy milyen jó kis móka az élet egy poronttyal, szóval valójában most rengeteg az idejük, de majd aztán...!

No, de a sitúránál tartottunk.  Gyönyörü szép időt volt szerencsénk elcsipni. Szikrázó napsütés, zöldelő domboldalak, madárcsicsergés. És ahogy közeledtünk úticélunkhoz a táj egyre tavasziasabb jelleget öltött. Már csak tizenöt kilométer  választott el a szállóhelyünktől, de hónak se hirét, se nyomát nem láttuk.  Anya sápadt, Apa zöldült, de az is lehet, hogy forditva volt,  a lényeg az, hogy természetellenes szinben tündököltek. Aztán, képzeljétek, ahogy megpillantottuk a helységnévtáblát, feltünt a hó is. Becsszóra, igy görbüljön meg Anya, ha nem úgy volt ahogy mondom!

És, hogy aztán mi történt, azt túl hosszú volna igy elmesélni, de megosztok veletek pár sokatmondó képet:


 Itt már természetes szinükben tündökölnek kedvenc felmenőim

 

 

 





 

Helénának minden tudományomat bemutattam a kézcsóktól az egésznapos fel-alá koslatásig. De mire kellőképpen értékelni tudta volna, valaki mindig lehámozott róla.


 


 





Gellért cimbikémben minden nyugalom, megfontoltság megvan, ami belőlem hiányzik. Megbeszéltem vele a problémákat, tekintetel régi barátságunkra, a kellemetlen részleteket sem titkoltam el előle. És ő figyelmesen hallgatott, ahogy ez a képen is látszik.



 




Hómobilra pattantunk a szüleimmel. Örültek mint a gyerekek. Pedig nem is mentünk messze.



 


 


 


És még csak annyit, hogy képzeljétek, ez a Középfül Gyuszi megint belekavart a dolgokba, indulás előtti napon beállitott hozzám! Reméltük, hogy lebukik a határon, mert ugye nincs útlevele, de nem vették észre a határőr bácsik. Azt is reméltük, hogy hátha megtetszik neki Ausztria, mert ott magasabb az életszinvonal, és ott marad. Hát nem. Itt van most is velem Nagyinál és Papónál Szatmáron és egyelőre semmi hajlandóságot nem mutat a távozásra.

Ha sikerült leráznom, újra jelentkezem.

Addig is mindenkit csókoltatok. És bocsánat a hiányzó hosszú ik-ért meg ük-ért, de a Nagyi számitógépén nem találjuk. Lehet, hogy nincs is neki?

 

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr62345850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.02.19. 18:42:58

Ahogy elnézegetem a képeket, egyre jobban hiányzoztok... Heléna Áron után eseng, pedig még azt sem tudja eldönteni, hogy Gellért vagy Áron tetszik neki jobban ;)

Gyuszinak üzenem, hogy jobban teszi, ha odébbáll, esetleg visszasiet Ausztriába, mert ettől a héttől már szezonvégi árak vannak, olcsóbb a szállás, főleg a jakuzzi ;)
Szóval ha idejében elindul, nagyon jól fog járni!

Cuppantunk Gyönyörűség!

Panka · http://gonczybiro.blogspot.com 2008.02.19. 18:52:11

Kedves Áronbaba, és szülei!

Egy ideje lelkes olvasóitok vagyunk, s most hogy végre jut egy kis időm a magunk blogját csinosítgatni, arra gondoltam, ha beleegyeztek, titeket is kilinkelnélek a kedvenceink közé. Megengeditek?
(Bár látom, Áron szívét már elrabolta Heléna, azért bíztatásul csendben megemlíteném, hogy nálunk is akad egy csinos kislány. :-D)
Panka, Borka anyukája

Boti · http://botibaba.blogspot.com 2008.02.19. 19:08:37

Örülünk, hogy újra hallunk felőletek! Már hiányoztatok ám :) Nem tudom, hogy tudott téged megint átverni ez a hamis Gyuszi, de mondd meg neki, hogy tágítson, mert velünk gyűlik meg a baja!
üdv: Boti és anyuja

cucka 2008.02.19. 19:14:36

Dejó, dejó, hogy hazajöttetek, már annyira hiányoztatok! :)
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, a képekről nagyon sugárzik! :) Áronka, megint rossz társaságba keveredtél?! Mindenféle Gyuszikat hurcibálsz országhatárokon keresztül?:DDD Remélem mihamarabb megszabadulsz tőle, addig is puszi a kobakodra! ;)

Gellért 2008.02.19. 21:40:06

Áron barátom,alig várom, hogy újra meghallgathassuk egymást,remélem következőkor már kevésbé hatodóm meg annyira a szavaidon, hogy néha sírásba fulladjon a beszélgetésünk.Hiányoztok nekünk!
Pacsi!

Lillus · http://www.kicsililla.freeblog.hu 2008.02.20. 05:10:48

Szia Pajti! :)
Hiányoztatok, jó, hoyg újra itt vagytok és hogy nem nagytak ott a messzi nagyvilágban! :)
Szép helyen jártatok, a bónusz meg az lehetett, hogy a cimbid is veled volt! :)
A Gyuszikat tessék kerülni! Nyálas puszik, Lillus

RKriszta 2008.02.20. 09:29:18

Áron kedves nagyon jó hogy végre megérkeztél..sajnálom, hogy megint melléd szegődött Gyuszi, nem tudom miért csip téged ennyire. Talán csak a kedves, szófogadó gyerekeket szereti....tessék rosszalkodni..hátha. :-)
Egy kérés...Megmondanád anyukádnak, hogy sajna nem jött át az email...

Csengebaba · http://csengebabaelete.blogspot.com/ 2008.02.20. 14:18:22

Áron koma! De jó hogy újra itt vagy! Ami azt a fránya Gyuszit illeti, én mondtam mielőtt elmentél, hogy kerüld, mint a tüzet, mégis átrázott! De azért mostmár ideje lenne megszabadulnod tőle!
Buksisimi és gyógypuszi
Csenge

Veronika · http://www.vellovicsveronika.blogspot.com 2008.02.20. 16:25:07

Körüzenetem:
A blogspotos naplóm már cska meghívóval érhető el, ha igényt tartasz rá, kérlek írj egy e-mail a velver@freemail.hu címre, anélkül nem tudod majd olvasni.
Köszönöm az eddigi érdeklődését - számítok rá továbbra is! :)


Akkor most itt is leírom, mennyire de mennyire irigkedem...
Biztos nagyon jó volt!


Veronika (Domino a pocakban)

masika · http://farkaslili.mindenkilapja.hu 2008.02.20. 17:02:15

Áron! De jó, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltalak ám! Örülök, hogy jól sikerült a sielés, leszámítva Középfül Gyuszi újabb nálad tett látogatását. Helénára irigykedem titokban Én pályáztam a kegyeidre:-)

Lili
süti beállítások módosítása