Áronbaba 2007.12.09. 18:40

Talpra magyar!

Úgy döntöttem, hogy megállok a saját lábamon ezentúl. S döntésemet tett követte. Így történt, hogy amikor Apa benyitott a szobámba szombat reggel, állva fogadtam. Apa miután meggyőződött róla, hogy nem káprázik a szeme, kiáltott Anyának, de olyan hangon, hogy Anya teljesen beijedve rohant hozzánk. Így aztán ott álltam szemben ezzel a két emberrel, akik egymástól kérdezgették, hogy: 'Te is látod??' Aztán Anya felocsúdott és rohant a fényképezőgépért. Nekem pedig pózolnom kellett. Állni és mosolyogni, miközben a fotogénebbik profilomat mutogatom a kamerának. Egy idő után a csülkeim felmondták a szolgálatot, de a visszaüléshez kellett a segítség. Azóta folyton lesem az alkalmat, hogy talpra pattanjak, a végkimerülésig gyakorolom. És imádom ha nézőközönségem van hozzá. És például ha megtapsolnak, na attól elolvadok. Ma amikor elfelejtettek tapsolni, hangosan követeltem a nekem járó elismerést, azt mondtam, hogy: hehh, hehh! Addig, amíg megkaptam a nekem járó ovációt.
Anya persze egy kicsit fél, hogy mi lesz, ha elgörbül a lábam. De nem tud fekve tartani. Mindegy, ha a lábam görbe is lesz (de nem lesz!), a lehengerlő személyiségem megmarad. És híres szerénységem is.

ÁRON

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr94258172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kryszti 2007.12.09. 20:52:33

Áronka, Te nagyon ügyes vagy. Nem csodálom, hogy az új mutatványodnak ilyen sikere van. :)

Boti anyuja · http://botibaba.blogspot.com 2007.12.09. 21:35:21

Áronkám! Szép teljesítmény ez egy magadkorabeli emberkétől. Azt hiszem beíratom hozzátok Botimat egy kis testmozgásra :)Meg sem merem neki mutatni ezeket a képeket! Azért csak légy óvatos a puklik terén :)
puszi: Marcsi

Lillus · http://www.kicsililla.freeblog.hu 2007.12.10. 08:30:10

Szia Áron!
Ügyes vagy nagyon! Meglásd, ezentúl ebből a megvilágításból teljesen más a világ! Sokkal izgalmasabb! :) A puklikra készülj fel! Puszka, Lillus

Ingrid 2007.12.10. 10:18:19

Te aztán valóban felülírsz minden szabályt Anya tankönyveiből :) Hiába, te nem vagy egy átlagos gyerek.
És gyönyörű vagy ,még mindig. Heléna csak módjával nézegethet ;) még a végén ittragad a gép előtt a nagy szerelem csapdájában :)

Rossel Olivér · http://rosseloliver.blogspot.com 2007.12.10. 11:36:36

Szerintem anyukádék elszámolták a korodat:D, vagy te nem ismered a törvényt, de meg kell hagyni az új mutatványod is lehengerlő, és remekül áll. További sok sikert!

Áronbaba 2007.12.10. 13:42:54

Mindenkinek köszönöm a sok dícséretet, ezért már érdemes volt legyőzni a gravitációt!
Az, hogy Heléna esetleg rámvetné csillagszemeit, különösen hízelgő...

Balazska 2007.12.10. 15:35:40

Drága kis Unokatesóm.
Tudod, most mindenki azt mondja hogy nem szabad, mert..., de olyan jó végre fölállni. Teljesen más a világ fenntről,mint ülve. Gratulálok Kishaver. Ez igen. Akárcsak én, elvégre rokonok vagyunk.
Ja, és hogy esetleg görbe lessz a kis lábad, nem igaz. Mindenki nem egyforma. Ne ijedj meg. Csak igy tovább. Tudom,most arra gondolsz, né ki beszél, de meglátod minden rendben lessz. Nagyon ügyes kisfiú vagy.

Csengebaba · http://www.csengebabaelete.blogspot.com 2007.12.10. 20:03:16

Hát, hallod, nem semmi! Ügyes vagy! Majd én is leszek ám ilyen ügyes! Meglásd csak, de egyelőre még sirdogálok kicsit a gyógytornán....
Simi a buksidra!

TomiBeniAnyája · http://sutifalo.freeblog.hu 2007.12.11. 11:07:11

Csak kapkodom a fejem,hogy micsoda mutatványokat tudnak bizonyos babák és milyen pici korban! Vigyázz a lábikóidra meg ne eröltesd a nagy álldogálásban. És bizony innentől jönnek a megúszhatatlan esések,bukdácsolások...Ezért aztán csak óvatosan:)
Pusza a kobakodra!

masika · http://farkaslili.mindenkilapja.hu 2007.12.11. 11:14:17

Szia Áronka!
Ugyan Mi nem ismerjük egymást (Én csak Helénát és a mamiját ismerem és az ő blogjukról találtam ide és azóta olvasgatlak is rendszeresen.)Nem szeretnék zavarni, csak gratulálni az első felálláshoz és a mamidnak a jó hangulatú bloghoz!
Majd írd meg azt is ha már elindultál!

Üdv:
Lilibaba

cucka 2007.12.11. 15:04:00

Pici Áronbaba! Nagyon ügyes vagy! :))) Innentől most már tényleg nem lesznek lehetetlen feladatok számodra! ;)
süti beállítások módosítása