Áronbaba 2007.12.01. 21:03

A kis forrófejű

 Hát ezt is elértük, kérem. Szobafogságra ítéltettem. És diétáznom kell. És mindenféle löttyöket innom. Mindezt azzal érdemeltem ki, hogy felcsíptem egy kislányt a parkban: Bac Iluskát. Most épp 39,9 fokos lázban égek neki köszönhetően. Ez a betegség mindenemet tompítja, úgy mozgok mint egy lassított film és tekintetem kissé homályos. Ekkora láznál már fáj az ember fiának a feje és az izmai is. De férfiasan tűröm, nem sírok, csak néha panaszosan egyet-egyet nyekkenek. Apa és Anya felváltva cipelik a popómat.
Ja, és egy érdekesség: a gyogyók nem vitték le a lázamat, így aztán Anyáék reszelt krumpliba csomagolták a lábaimat (nem kell megsütni!)  Na, az hatott.
Nagy bánatom, hogy nem tarthatok létszámellenőrzést a kedvenc vadgesztenyefa-soromon. És pont ma szikrázó napsütés volt, príma sétáló idő. Hát, ez már csak ilyen.

Nem is szaporítom tovább a szót. Megyek szaunázni.

ÁRON

4 komment

Címkék: bababaj

A bejegyzés trackback címe:

https://aron.blog.hu/api/trackback/id/tr12249205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.12.01. 22:36:13

Jobbulás Áronka! Nagyon sajnálom, de Anya biztosan kikúrál.

Boti anyuja 2007.12.02. 08:47:24

Igazi hős vagy Áronka! Gyógyulj meg mielőbb. Hűvös puszik a forró homlokodra :)

TomiBeniAnyája 2007.12.02. 09:03:29

Drága Áronka!
Szomorú látvány a kis nyúzott lázas ábrázatod :( Gyógyulj meg gyorsan! Bac Iluskával meg ne randizz többet,bár tudom,nem mutatkozott be!

Balazska 2007.12.07. 16:23:06

Kis drága Unoka tesó. Légyszives gyógyulj meg mihamarabb, nem áll jól Neked a betegség. Olyan édike vagy amikor mosolyogsz, légyszi mindig csak mosolyogj, soha ne légy beteg.
Ezt kivánom Neked teljes kis szivemből.
süti beállítások módosítása